Saturday, April 17, 2010

PASANG AWNING

Hati Mamma at Saturday, April 17, 2010
Isnin lepas pergi kedai awning..nak pasang awning la kan..takkan nak cari spare part RXZ pulek...tapi Mamma geram jugek sebab hari ni dia baru datang ukur...bukan apa..kat belakang ni nak taruk awning sebab Mamma nak buat jemur baju kat sini..lagi satu sebab kalu start pukul 2.3 0 petang dan ke atas, dapor Mamma akan jadi sangat panas. Kalau letak awning di situ tak adalah panas sangat kan??..ni keadaan dinding dapor Mamma bahagian belakang, tidak dicat lagi sebab nak tunggu pasang awning dulu...



Ni dia mamat yang datang ukur tu..
Siap tanya nak guna material apa...
Berapa ukuran bagai..
Mamma senang ajer...
Tanya sama kerani awak...saya dah kasi semua kat dia..ngeeee (malas nak ulang suara dah)

Mamma : Bila siap?
Mamat ni : Dalam minggu depan Kak..
Mamma : Dah lama dah saya pergi kedai, baru hari ni datang ukur ye?
Mamat ni : Ye ke kak?
Mamma : A'ah....Kalau boleh cepat siket ye..sebab saya nak jemor baju area sini..depan tu dah semak sangat dah (heboh satu dunia aku nak jemor baju belakang ngeee)
Mamat ni : Okey la kak..nanti kalu dah siap, kerani akan call akak
Mamma : Ye ke?..okey lah..terima kasih yek..
Mamat ni : ~angguk pala je~

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting