Thursday, April 15, 2010

CEKODOK OO CEKODOK

Hati Mamma at Thursday, April 15, 2010
Siap sarapan jam 1.30 ptg..hahaha (apanya pemalas Mamma)...Sebenarnya Mamma nak masak tengahari hari ni..maklum la coti Majlis Melaka Bandaraya Bersejarah makanya Mamma keluarkan segala mak nenek dalam peti untuk di masak..tup tup jumpa pulak adunan cekodok pisang emas di bawa belayar yang 2 hari lepas (maknanya Mamma & family sarapan cekodok pisang lah!)....Mamma terus capai nak buang tapi tengok elok, cium pun elok lagi (80 kali cium okay)...apa kata Mamma goreng ajer..huhuhu..nak dibuang sayang dan takut gak Mamma nak jadi geng-geng SET*N..!!huhuhu...Mamma goreng sambil menyediakan makan tengahari..

Rasa yang masih meletops.. walaupon kaler macam itu (mmg kaler cekodok pisang camtu lah!)
Malah lagi meletops dari yang 2 hari lepas..hahaha (ayat penambah rasa :p)
Mungkin adunan tepung tu lagi serasi dengan rasa pisang tuh...
Makanya marilah masak adunan yang 2-3 hari lepas hehehe :p

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting