Sunday, April 25, 2010

EN. PAPA ADA GAME LAGI DAN LAGIK

Hati Mamma at Sunday, April 25, 2010
Lepas badminton, Ping Pong dan Bowling..
Kali neh Futsal pulak..
Semua game anjuran tempat kerja En. Papa..
Badminton dengan Ping Pong
Team En. Papa Naib Jore..
Bowling hari tuh JORE...
FUTSAL plak kita baca story neh..

Game start pukul 10 pagi
Tapi Mamma sampai kul 12.00 tghr
Biasa la..Mamma memenuhi tuntutan sebagai suri rumah dulu ngeeeee

Sampai kat padang tuh..
En. Papa dah nak stat game semula..
Tah kali ke berapa pusing dah Mamma tak check!

Sampai je Kimi terus dapat geng!
Tak malu sunggoh budak neh..
Semua orang dia tegor dan terus wat kawan..
PERAMAH la konon!

Ini budak Kimi!

Kimi nampak ada la abang (8-10 taun aje pon)
Tengah main-main
Nak sangat budak neh join main sekali
Tapi dia takot..katanya
PENAKOT JUGEK!
Sebab kalau dia join dia la paling kecik! hehehe
Makanya dia berlegar aje la kat luar aje..

Sambil menikmati Roll Cake Swiss London neh ( tah betol ke tidak?)
Mamma sempat lepak sejam aje pon..


Baru lepas menang :)
En. Papa dan berpeloh-peloh
Dapat masuk separoh akhir lak
Pastu rehat, jadi kitorang balik dulu la...
Pukul 2.00 ptg sambung semula
Jadi balik mandi dulu sebelum sambong semula


Lunch time!...
Sambal Udang Petai!!

Pukul 2.00 En. Papa pergi dulu..
Mamma pesan..

Kalau Abang menang semi final neh sms Ayang!


Tengah lepak tengok tv dan blogging
Mamma dapat SMS En. Papa menang
(lawan untuk tempat 3 dan 4, En. Papa dah menang maknanya no3 dah dalam tangan!) Makanya Mamma nak pergi lah!


En. Papa terkejut Mamma datang dengan Kimi..
Moral support
Ni En. Papa tengah tunggu game untuk tempat 1 dan 2..
Harap2 En. Papa menang untuk tempat pertama!


Audien yang datang


En. Papa yang pakai jersi bola jaring nombor GW seluar putih tu


Tak sampai seminit En.Papa dah score sebijik!
Minit kedua sebijik lagi..
Minit kedua setengah lagi sebijik!
-->
Pastu En. Papa keluar sebab nak kasi chance kat pemain lain...

Mamma penyokong kat baris depan sekali!


En. Papa jadi audien plak..
Tengok dari luar aje

Game dah tamat!
Sesi kasi hadiah pulak
CEO's kasi speech
Sementara tunggu CEO berucap


Kimi tunjuk skill kat belakang CEO tuh!
hakhakhak

Lepas CEO's berucap
Team En. Papa amik hadiah yang mana offekos team En. Papa menang
Ulang suara En. Papa MENANG!!! (megah tol Mamma neh kan???)

Piala yang cinonet aje
Bajet kuranggggg
Wakakaka


Team En. Papa menang 5-2
En. Papa yang sangat sokka
Sebab mendapat poji-pojian dari Manager-manager
(Sodah glamer dikalangan manager)

Nak jogakk..


Lepas hamper tadi dikekah..
Ini yang kami dapat..
Mamma tensen kalu hemper, biskut dalam tin kitorang yang dapat
Sebab 8 bolan pun belom tentu nak habis!

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting