Tuesday, April 13, 2010

KIMI TAK TAMBAH SUBJEK RUPANYA

Hati Mamma at Tuesday, April 13, 2010
Akksss...semalam Mamma dah announce kat blog yang kekononnya Kimi tambah subjek Mandarin kat sekolah dia..hahaha..pagi tadi Mamma update dengan En. Papa untuk bulan pertama ni kena bayar berapa ratus sekali dengan subjek baru kan..Eh, mana ada tambah..hari tu teacher Kimi cakap kalau Kimi nak jugak, Kimi dah ketinggalan sebab sekarang dah buku 3 dah.......kata En. papa. Sebab tu la gamak En. Papa tidak berkeras untuk masukkan Kimi dalam kelas Mandarin..kalau Mamma tak kira, kalau ada request dari Mr. Mamma ini....Teachers kat wonderkids kena masukkan jugak (ada aku kesah!!! bukan aku tak bayar kan)..... PRANGGGGPANGPANGPANGGG....cam tu la gamaknya Mamma terkejut..alahai anak...Mamma ingatkan ko tengah belajar la Mandarin..patutla kat rumah Mamma tak dengar ko cakap Cina..erksss....(nampak sangat Mamma tak cek apa ada dalam beg si anak)...huhuhu..takpe..akan Mamma usaha ko masuk kelas Mandarin walaupun ko dah ketinggalan 3buah buku..(teacher dia ni pemalas betoll..)

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting