Friday, April 30, 2010

ENTRY KHAS - KITCHEN CABINET

Hati Mamma at Friday, April 30, 2010
(Ini entry bukan nak menunjuk yerk)
Cuma kongsi-kongsi idea
Special Request dari Mak Cik Rehan (MR)
Dah dua kali dia sound deret kat Mamma
Nak tengok Dapor Mamma
Yang ala-ala suci putih ini


Tall Cabinet untuk tarok microwave ngan oven
Tapi mocrowave nya mana????
Lom beli lagik ! :p


MR sila abaikan ke'messy' an ini
Ini gambar Mamma amik pagi tadi
Ini sepah yang malam tadi
So pagi-pagi nak pergi kerja Mamma abaikan kesepahan ini
Balik keje baru Mamma kemas


Camera handphone Mamma memang akan jadi bintik-bintik
Sebab tak cukup cahaya walaupun dan buka lampu
Terutama kat kawasan gelap dan objek kaler hitam
Kalu pengcahayaan cukup..
Camera Handphone Mamma la paling canggeh rasanya :p
Macam gambo bawah ini

Inilah tempat Mamma berkubang masak dan segala macam!
Dan kabinet Mamma lurus aje
Tak koser nak buat L shape - L shape tuh
Makan ruang!
Rumah Mamma sempit aje
Duduk 2 orang kat sini dah sesak dah dapor Mamma

*aisshh camne la kalu kenduri kendara nanti..

6 Tukang Tambah:

makcikrehan on April 30, 2010 at 9:46 AM said...

suka! suka! suka!

tunggu aku beli banglo aku buat mcm hang punya ni

wakakakak... banglo la sangat...

*apakata ko buang verification code kat komen ni - leceh woh!*

Mamma on April 30, 2010 at 10:00 AM said...

kecoh la ko..aku buang la ni

Rinna on April 30, 2010 at 1:54 PM said...

Wahh cantiknya dapur.. :)

abg kuala kurau said...

fuyooo..lawa2...dapo da lawa masak sedap x?hahaha

Lady SharpShouter on April 30, 2010 at 3:41 PM said...

eleh, iye ke balik kemas tuh? buleh caya ke? haha :P

Mamma on April 30, 2010 at 4:59 PM said...

abg kuala kurau : masak pandai tapi sedap ke tak tatau la. sila dtg rasa :p

lady ss : Sila percaya :p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting