Tuesday, November 16, 2010

SEKITAR HARI LAHIR MAMMA

Hati Mamma at Tuesday, November 16, 2010
13 November 2010
Kami tak kemana pagi tu
Lepas kemas rumah
Makan ala kadar
Petang baru kami keluar anak beranak
Adik kecit dah balik Terengganu

Maka kami decide nak makan
Kat Restoran Beriani Power Batu Pahat
Bertempat di TESCO aje pon

Ini kek sponsored by Papa
Cheese Marshmallow Strawberry dari SR
Tak pernah cuba kek ini
Asyik je makan Indulgence tu *eh betul ke eja tu
Sangat biasa je rasanya, lagi sedap Yogurt Cheese tu
Tak apa, janji orang sponsor kita tibai je huhu

Order dah sampai
Mamma makan Nasi Beriani Kambing
Papa makan Nasi Beriani Ayam
Kimi kongsi dengan Mamma

Sebab banyak sangat nasi dia
Yang betulnya nak mintak Nasi Beriani Gam
Tapi dah habis pulak
Makan nasi beriani biasa saja
Lauk2 semua tersorok bawah nasi
Nanti ada kata Ai makan tak berlauk pulak kekeke

Birthday girl yang dah ganyut rupanya hahaha
Dengan Si Bujang Teruna yang tak beradik huhuhu
Pun dah makin membesar
Kali ni tak dek lilin bagai dah
Sebab *******
Malas la nak taip banyak kali kan ;p


Thanx Papa sponsor semua makanan di atas

Semua makanan tidak habis
Sebab tak sendap woiiiiit!!!
Lain kali tobat tak datang dah kekekeke
Dah la nak makan tadi nasi tak masak lagi
Terpaksa tunggu 1/2 jam baru leh makan!!!

Kena round2 dulu kat TESCO
Pastu siap kopak dalam TESCO lagi
Ko punya pasal la ni tau!!!

***Nasib la birthday Ai tau
Jadi Ai berhati mulia hari tu, Lu tak kena marah dengan Ai!!!

2 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on November 16, 2010 at 1:17 PM said...

3 budak kecit yang makan banyak. haha :P

Mamma on November 16, 2010 at 9:53 PM said...

tak habis weiii hahahaha

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting