Monday, November 22, 2010

SI BUJANG TERUNA DAH BOLEH HARAP

Hati Mamma at Monday, November 22, 2010
Citer Sabtu lepas dah weii
Tapi banyak sangat video2 nak di upkan
Kena la Q dulu kamu orang

Ini video adalah yang pertama kali
Si Bujang Teruna basuh pinggang

Weiii anak Ai dah besar la huahuahua
Tak sangka ko!!! dah boleh tolong Ai lagi
Punyalah boleh harap anak aku
Sebak sebak sebak kekeke
*sebak la kan sebab dah makin tua kakakkaa
Kimi pulak punyalah suka dia tolong mak dia

Sebelum ni memang dia selalu cakap

Mamma, saya tolong boleh

Dan selalu itu jugak la Ai kata

Tak Payah!!!!
Nanti lagi sepah adalah!!!! ;p

Sekali hari tu terbuka pulak pintu hati
Nak suh dia buat sekali lepas dia kata nak tolong

Girang gembira la Kimi
Sambil lari masuk bilik amik kusi kecik wat lapik
*Maklom la kementot lagi, mana nak sampai sinki tu kan

Layan
Tolong-tolong sambil menceceh-ceceh ")

video
Last siap ada pesanan tu

Kalau nak basuh lagi, panggilah Kimi ")
*kalau macam ni, anak laki 5 orang pun Ai sanggup tau ;p

Untuk korang bukan free tau
Satu sinki penuh, RM20 je casnya hehe ;p
Sila kontek Ai yerk kekeke

*cuci jugak dia sental
Sebab Ai yang bilaskan pinggan tu sambil telek2 keke

4 Tukang Tambah:

Rinna on November 22, 2010 at 12:15 PM said...

Amboi dah boleh harap dah anak bujang nie.. basuh pinggan yer.. :)

Lady SharpShouter on November 22, 2010 at 2:16 PM said...

akak,apsal anak ko menceceh 'tak sangka' tu mcm mokcik mokcik. nmpk sgt ikut mulut maknya. Haha.

lepas ni ajar dia lepas sental sila cucur kat air ye. jgn "susun" lepas tu tinggal kat mak suh sambung. hahaha.

tp bagus bagus, sudah pandai.

jedi on November 22, 2010 at 2:26 PM said...

rajin tol dak kimi nie....

Mamma on November 22, 2010 at 3:07 PM said...

rinna : tu la..dh mula rasa senang hati ni kekeke

lady ss : tak sangka ko dpt tlg mak dia kekeke..salah sebut 'susun'. konpius jurukamera tau 'p...

jedi : menyepah pun rajin. jgn tatau ;p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting