Monday, November 1, 2010

BERANGKAT KE LANGKAWI TANPA PAPA

Hati Mamma at Monday, November 01, 2010
Phewwww
Ni baru nak update pasal holiday ke Langkawi hari tu
Yer la korang
En. Papa kan tak pergi sana
So nak kena drive sorang2 dari Melaka - KL
Dah la tak tidur dari jam 6.45 pagi (25 Okt 2010)
Pastu jam 12.00 tghmlm nak kena drive ke KL epot
Flite jam 7.30 pagi (26 Okt 2010)
Ngantok sangat2 tapi tak mahu tidur siangnya tu

Mak pulak
Masa cakap yang Papa tak pergi
Nampak jugak pucat muka dia
Tapi nampak sangat mak cover cun depan Ai yu!!
Sebab masa tu dah nak tutup pintu kereta dah
Dah nak bertolak sangat2 dah ke epot!
Pastu Mak cakap

Patut la aku tengok dia rilekkkk jeerrr

Mamma tak jawab
Biar je mak layan bluess dia tanpa menantu kesayangan dia ;p

Tapi dalam kereta
Weolls sembang kencang! kekeke

Sebelom ke epot
Kena pergi ke Bangi untuk pick up Firdaus
Siapa Firdaus???!!!!
Nanti dah kompom Ai citer la kat korang ")
Untuk mintak tolong dia pegang kereta
Nak parking kat epot siap duit la dalam pada gaji tadok ni huhuhu

Sampai epot pukul 3.00 pagi

Sepanjang perjalanan Kimi tido je
Sampai epot dia terus bangun
*Mamma kurang minat amik gambo kat epot sebenonya
Malu ler..tapi demi korang yang tersayam, Mamma amik jugak kasi tepek kat blog hehe


Atas Kiri :
Kimi dengan Wan nya yang dah sampai epot
Atas Kanan : Nak amik gambar macamni la gayanya sebab tadok orang nak amikkan ;p
Bawah kiri : Makan2 bubur sambil tunggu flite
Bawah kanan : tungggu dan tunggu

Masa ni mata Mamma rasa cam burung hantu dah
Dark circle tak payah citer le
Muka letih gila
Tunggu next episod pulak
Ni citer baru nak fly to Langkawi ni
Aduuu banyak lagi nak citer ni

Korang sabo sket yerk
*Macam la korang kesah! pang satu kali ")

4 Tukang Tambah:

Iman's Umi on November 1, 2010 at 10:51 AM said...

Ai kisah yu...kekeke...

Mamma on November 1, 2010 at 10:58 AM said...

oo ye ke
tenkiu3...terharu ai tau muassshh

Rinna on November 1, 2010 at 11:04 AM said...

Wah seronoknya gi bercuti2 yer.. kas stori lagik.. :)

Mamma on November 1, 2010 at 12:16 PM said...

tggu nex stori kak!
")

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting