Saturday, November 27, 2010

HARI TERAKHIR DI WONDERKIDS

Hati Mamma at Saturday, November 27, 2010
Patutnya entry ni nak post malam tadi
Tapi Mamma dah lalok telan ubat selsema
Tetiba selsema datang dengan lelehan cecair yang sangat maha
Makanya pukul 9.30 mlm sudah melayari bahtera
Jadi entry semalam disambung hari ini

Hari terakhir di Wonderkids
Mamma yang jemput sendiri Kimi dari sekolah
Tapi tak terus balik
Lepak dulu tunggu Kimi puas main dengan kawan2 ;p


Ini sarapan kitorang pagi semalam
Juga bekalan hari terakhir Kimi pergi sekolah
Sebenarnya menu ni banyak je sayurnya
Tapi untuk Kimi dah kena asing siap2
Kalau tak Mamma kena marah nanti
*Motip takut anak sendiri???


Dah nama hari terakhir sekolah
Mamma baru teringat pasal keychain benten ni
Lama dah belinya
Terus teringat kasi je Kimi bawak pergi sekolah
Sodakah kat kawan2 dia ;p
Ada dalam 20 biji *betul ke biji?? ke ketul??
Sekali sampai Wonderkids
Teacher ntah apa nama sambut Kimi
Mamma tak pernah borak dengan Teacher ni
Sekali Mamma nak pesan kat Teacher ni

Ini ada barang ...
*tak habis cakap lagi tetiba Teacher ni potong gua punya cakap

ooOOOOooo kasi kat Teacher ke?

Glurrpppp... a'a eh a'a
Kasi la kat Teacher dia pastu yang lebih kasi kat kawan2 Kimi
*huh lantakla Teacher dapat keychai benten ;p
Yang betul benonya, hadia untuk Teacher takde pun


oooOOoo ok



Suasana balik dari Wonderkids
Sebuk semua parent bersalaman dengan semua guru2

Mamma ada tanya
Untuk budak empat tahun tak ada penyampaian apa2 ke??
Teacher Marry kata budak empat tahun tak ada apa2
Yang ada cuma budak lima dan enam tahun sahaja

Woot wooottt
Weh korang
Ni lah Teacher Marry kesayangan Kimi ")
Dia sangat baik tau
Suka borak dengan Mamma
Masih single dan available dan berumur 32 tahun ")
kekeke


Ini antara kertas kerja Hakimi
Yang lain banyak lagi sebenarnya
Tapi yang ini semalam baru dapat


Ini timbunan buku2 Kimi sepanjang setahun Kimi kat Wonderkids

Gambar kaki mesti nak masuk jugak dalam pic
*motip??

Kalau disusun setinggi ini
Pheww banyak jugak
Tak sedar ko belajar sampai banyak ni bukunya nak ")


Lepas Mamma salam, comolot dengan semua Teacher
Mamma pun blah

Jumpa next year kat Wonderkids Yeahh!!
Untuk next year, Kimi akan tetap berada dalam kelas Teacher Marry "))

3 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on November 27, 2010 at 11:03 AM said...

weh..aku KAGUUM laa ngan kimi...hasil keja dia KEMASS DAN TAK laah coMOt gilaaa....bagus dak kimi nie....

tudia uMuq 4taon belajaq dh menImBun...fhewwww......

Lady SharpShouter on November 27, 2010 at 11:10 AM said...

byk betui buku dia.baguih tadika dia ni. tp cuti cuti ni kak, ko ptt galakkan dia blaja teruih.suruh dia mengaplikasikan apa yg dipelajari kat dinding2 rumah.byk kosong lg tuhh. haha

Mamma on November 27, 2010 at 2:08 PM said...

nida : aku pun pelik apa budak2 skang ni duk balaja..buku kalahkan masuk u je ;p

lady ss : buatnya dia aplikasikan monster kat wall hasil dr tontonan otomen kat tv tu, pastu dia kata tggu otomen dtg, masa tu agak2 mana aku nak lari pula

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting