Monday, November 1, 2010

TRAGEDI LANGKAWI ")

Hati Mamma at Monday, November 01, 2010
Sampai Langkawai Airport pukul 8.30 pagi
Yesss!! jejak jugak Mak ke Langkawi
Mak tak penah datang tauu ;p

Lagi gambar kat epot huhuhu
Untuk korang

Gambar bawah merupakan
Gambar2 basic ketika berada di Langkawi
Semua orang amik gambo macam ni hahahaha


Bergambar kat tepi tasik sebelah Datarang Lang tu
Hakimi dengan Wan nya
Masa ni petang hari pertama
Lepas Check In rehat2 jap dalam bilik
Petang tu baru kuar jalan2 sementara tunggu malam
Nak krohh krohhhh kat bilik
Letih weiiii

Gambar kat Dataran Lang
Sakan korang yerk

Mamma jugak pic nya tadok tau!


HARI KEDUA
Sarapan kat Hotel
Kitorang lepak kat Grand Continental
3D2N noks!

Lepas sarapan kitorang pusing pulau
Tak turun cuma tengok2 dari dalam kereta je
Hujan pulak
Sampai kat stesen kereta kabel
Ingat nak naik tau
Mak pulak takut plus pulak hujan


Hati Mak kecut la!!!

Makanya cancel la kereta kabel tu
Mak lompat sambil tepuk kaki!
*Tongong stetmen ni!

Kimi pulak meronta2 nak naik tapi hujan
Lepas explain nasib la dia terima dengan baik ")

Lepas tu bawak mak pergi Beras Terbakar pulak
Posing2 lebih kurang
Kitorang blah la

Lepas tu kitorang bongkau pergi ke Makam Mahsuri
Hujan masih renyai2
Sampai je Kota Mahsuri ni kena bayar dah skang ni
Sorang RM5 jerr tapi dulu free
Lagi jerr kan?? ;p

Lepas pusing Kota Mahsuri tu
Tetiba Mamma sakit kepala
Amat-amat tau
Plus lagi bibir Mamma pecah akibat panas cuaca semalam
Perghhh dugaan bercuti tanpa suami tau "(

Terus pusing stereng balik hotel
Plus ngantuk pun yek
Terus nak tidotapi tak boleh pulak
Layan tidur2 ayam je la
Lepas telan panadol 2 ketul

Lepas 3jam kepala tetap pening jugak
Suruh mak picit belakang dengan kepala
Lepas tu hilang saket tu
Agaknya kena hujan pagi tadi tu

Lepas tu kitorang keluar balik
Time untuk menghabiskan duit yang celah bedah hari tu!!
Tadok shot masa shopping!!

Arioss

9 Tukang Tambah:

alinac lover on November 1, 2010 at 12:31 PM said...

wah besh tu..

bertiga je ke

TopsyTurvyMum on November 1, 2010 at 1:14 PM said...

syoknyerr..
last pergi tahun 2000 tak silap..burung helang tu tak wujud lagik ehehe..

Lady SharpShouter on November 1, 2010 at 2:30 PM said...

keh keh keh.byk la songeh sakit kepala bagai.tuh nk ngadu2 manja kat laki di kejauhan la tuh. haha.

jeles ai yu pergi bercuti.minggu depan ai terjah melaka tau. hahaha

Mamma on November 1, 2010 at 2:54 PM said...

alinac : etiga je yong, mana nak cekau kalau dh laki kene keje last minit tp tetap sonot sbb tgk mak 1st time smpai langkawi..kekeke

TTM : masa tukan lang tu duk lam telur mak dia lagi. tak menetas lagi kekekeke

Lady ss : teman saket pala pun kome jeles, ate ko jeles kat teman ke?? ;p

*nak dtg sini meh la jumpa ai..bila??

Iman's Umi on November 1, 2010 at 3:12 PM said...

Sblm komen bab Langkawi nk bgtau sikit ni (Suara garang ni...sila Mamma takut ye)...comel je muka Mamma pakai tudung putih tu...mcm anak2 dara je tgk, lain dri biasa...betul ni.

Bestnya merata2 di Langkawi tu, sy pn x penah g...teringin lak nk g...bl blh g ni?

Mamma on November 1, 2010 at 4:10 PM said...

hahahaha
tudung tu la lawo bukan mamma ")
*cau dulu, suar dh koyak ni kekeke

Iman's Umi on November 1, 2010 at 4:17 PM said...

ish Mamma ni x faham, ai kata u la yg cantik tu, tudung tu sbg penunjuk arah je gitu...eleh xnk ngaku plak...koyak nape lak?

-NiD's- on November 1, 2010 at 4:36 PM said...

wah....vacation sakan nuh....comeilaa mama kimi uring WHITE HIJAB.....hihihih
weih mana ole-ole untuk aku dr langKawi......

Mamma on November 2, 2010 at 9:16 AM said...

umi : ekekeke ye ke weiii
malu arghhhh!!!! *pang sedas! kasi sedo sket kekeke dh over plak

nida : ole2 ada ni ha..8kg soklat aku borong..meh la makan yummy!

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting