Sunday, November 21, 2010

KOMPILASI VIDEO PILIHAN - BARU JUMPA KABELNYA

Hati Mamma at Sunday, November 21, 2010
Bluetooth lom dapat lagi
Sepah rumah pulak cari kabel usb nak transfer gambar dan video
Ini video adalah khas harijadi Mamma hari tu
Tapi pelik jugak
Se
bab dari telepon C3 ke telepon pekak hari tu
Dapatla
dibluetooth kan
Ye lah pekak aje, takat nak transfer gam
bar tu boleh lagi

Makanya dari telepon pekak guna ka
bel usb je la
Kalu dari C3 guna kabel x dapat sebab kabel dia kena beli lain
Pot dia tak sama pulak dengan yang ka
bel telepon pekak tu
Jadi kena
bluetooh dari C3 ke telepon pekak dulu
Pastu guna ka
bel transfer ke lappy
huhuhuh
banyak koje den!
Pening heh????!!!!! hahaha
*motip Ai marapek2 ni apahal lak duk mengadu dom
ba kat korang ek??

Skang ni
baru teringat
Lappy Mamma
baru lepas format dari Win. XP ke Win. 7 masa 12 Nov hari tu
Tu yang masalah sket kot pasal devices ni
Tapi tak pe, try jugak usahakan


Masa ni amik video time nak keluar makan
Hakimi lepas mandi
Teti
ba datang kat Mamma sambil nyanyi2 lagu birthday
Tersentuh jiwa
batu mak! nak oii!!

video

Lepas mandi bagai
Kitorang keluar makan meraikan hari Mamma
Sekali lagi Kimi nyanyi
Tapi yang ni dia pulak se
buk nak potong kek
Katanya
birthday dia!



Ai nak masukkan jugak video ni
Sebab selagi tak masukkan
Selagi tu la duk ter
buku kat hati tau
Nak lepas kan rasa
Masukkan jugak walaupun dah seminggu
berlalu

*SEKIAN TAK PERLU NAK KOMEN2
BAGAI ")

*Ni bluetooth punya pasal la ni
Seminggu hidup Ai tak keruan tau
Semua entry tanpa gam
ba. Mana syok!

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting