Tuesday, November 30, 2010

CHECK-UP SI BUJANG TERUNA

Hati Mamma at Tuesday, November 30, 2010
Kimi ada check-up tadi
Sekarang ni check-up dah 5 bulan sekali
Tapi appointment tadi Mamma dah terlewat 3 minggu ;p
Walau dah lewat tapi jangan risau
Mamma tak kena marah sebab kebanyakan nurse kat situ
Adalah anak murid Mamma kekeke
Amik kelas komputer dengan Mamma kat PID ni
Nak derhaka kat cikgu try la marah Ai ;p

Timbang tadi dengan berat 15.9kg
Tinggi pulak 99.7 cm
*agak kementot kot ;p


Layan video ni

video

Next appointment Mei 2010 pulak
Dah jadi 6 bulan sekali pulak ")
Tah banyak mana la minggu Mamma terlajak tuk next appointment ni ")

6 Tukang Tambah:

Asidah on December 1, 2010 at 2:10 AM said...

mei 2010 dah lepas la cik kak!

Iman's Umi on December 1, 2010 at 10:12 AM said...

okla setahun 2 kali je...tp x nmpk video pn, gmbr kimi tgh check-up adala....

-aNida OtHmaN- on December 1, 2010 at 1:59 PM said...

hehehehe comeLnyaa...kImi....

ececcecece..mama, rekod guna c3 tuh..hehhee

Mamma on December 1, 2010 at 2:57 PM said...

asidah : yeah! mei 2011 ;p

nurul : line slow la kotnya tu huhu

anida : mana hasil c3, aku rekod guna tipon pekak r tu gak sbb snang terus guna kabel ke lappy, kalu c3, kabel tadok nk trnsfer k lappy ;p

Lady SharpShouter on December 1, 2010 at 8:22 PM said...

tak dok diam budak kimi ni.masa aku dtg umah aritu tanak gerak2 pulak.haha

Mamma on December 2, 2010 at 9:45 AM said...

hahahaha
time ITU saja dia duduk diam weh

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting