Tuesday, November 9, 2010

INGAT NASI KERABU TANPA LADY SS DAH ")

Hati Mamma at Tuesday, November 09, 2010
Ahad lepas Mamma buat ni
Atas pesanan Cik Lady SS kita nak datang Melaka
Pastu singgah rumah Mamma kan ")

Tapi tengahari tu Cik Lady SS kata tak jadi datang pulak
Adehh Nasi Kerabu progress tahap 8 dah tu
Mana tak nya.. sapa nak makan Cik Nab oiii!!!!
Persiapan dari malam tadi kan
Macam nak buat solok lada, perap ayam rempah, kukus ikan bagai

Mamma kontek beliau, SMS beliau
Dengan penuh kehazaban sebab talipon dah sangap sangat2 dah
Patut celup longkang 18 kali pastu terus hukum buang aje!!
**hihihihi berani ke Ai nak buat camtu dalam duit kering kontang nak ganti baru kan ;p

Kalau buat call tak dengar suara
Kalau SMS pagi, tengahari baru sampai

Sekali tah macamana tah
Jadi datang pulak
Mula kata nak datang 3 orang
Sekali 7 orang pulak
Layaaaannn janji nasi kerabu Ai bukan jadi makanan
ayam sudah!

Ni gambar lepas diorang sesah habis-habisan tau
Masa dorang makan Ai lupa nak amik gambar dorang

Lepas dorang makan
Sembang kencang pulak dengan Papa yang sedia cuti untuk tamu kali ni
Bukan takot kena kidnap dengan korang2 yang besar tau ;p

Mamma pulak kat dapor sebuk membungkus
Untuk top up kat korang buat balik apartment
Motip pembungkusan adalah sebab
Cik Lady SS kita tak makan pon "(
Sebab sakit perot melampau siap muntah taik noks!
Siyan ko sayam ")
Selera hilang sudah

Lepas dorang balik
Baru Mamma makan
Nasi di atas adalah habuan Mamma sepinggan cukup2 ;p
Cukup la tu sebab Papa tak makan kan
*bila la nak berubah ni bang!
Yang selebih lagi pergi labur kat jiran tetangga la hehe

Kimi pulak tidur dari dorang sampai
Sampai la korang balik tak kejut2
Tapi lepas korang balik stat pulak dia bangun
Ingat tak bangun dah
Jenuh jalan jengket2 tau tak kasi bising
Rupanya bangun jugak haishhhhh!!

Gambar dengan Cik Lady SS pun tak ambek jugak
Sebab Cik Lady SS kita ni sebuk ngadap jambs tau
Skang ni nyesal jugak tadok gambor dengan beliau

Dah rasa-rasa nyesal tuh
Rasa nak amik je gambar pintu jambs rumah Mamma tau
Tepek kat entry ni
Kenangan gitu ;p
Pastu bayang la Cik Lady SS kat dalam
woo woooo woooooo

** psst Cik Adik Sayam! thanks datang rumah Ai yang tak seberapa tau
Bak kata bapak yu "haihh murahnya rumah ko!!!" kekeke

7 Tukang Tambah:

-NiD's- on November 9, 2010 at 4:15 PM said...

janji erk..aku turun MELAKA..ang bikin NASIK KERABU sepesel kat aku keyh...weih nie PEBREt aku nie....waaaaaaaaaaaa telIor suda

Mamma on November 9, 2010 at 5:25 PM said...

kekeke dtg dulu la..
buat x buat tu kendian cite kekeke

Lady SharpShouter on November 10, 2010 at 11:15 PM said...

huahuahua.menjamban den kat rumah org.hampeh.br terigt yg kite tak bergambo langsung yek.dok ngadap toilet je, terus ilang ingatan.haha,

tp mekasih bebanyak la mokcik melayan kami skeluarga.family ai berkenan benar dengan mokcik laki bini, termasuklah dengan nasi kerabu mokcik skali.siap bungkus2 lg. next time maghi umah ai pulak yeeee

Anonymous said...

Hello there,

This is a question for the webmaster/admin here at hatimamma.blogspot.com.

May I use part of the information from this blog post right above if I give a backlink back to your website?

Thanks,
James

Mamma on November 12, 2010 at 7:56 AM said...

berkenan????
masuk la minang kekeke

azieda razak on November 12, 2010 at 9:41 AM said...

peh... sedapnya nasi kerabu...
nk sikit bole???...

Mamma on November 12, 2010 at 2:49 PM said...

boleh boleh boleh
hahahaha

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting