Saturday, November 13, 2010

SEKOR PEKAK SEKOR TAK NAMPAK

Hati Mamma at Saturday, November 13, 2010
Ini yang berlaku sekarang
Sekor pekak sekor tak nampak ala2 buta gitu
Yang pink tu pekak
Yang biru tu buta
Yang Ai cakap pekak tu sebab bila orang call
Semedang je tak dengar
Alahhaiii!!
Sejak seminggu lepas tau
Mamma tekanan
Sebab ini diluar bajet huhu

Yang biru pulak
Telepon zaman tok kadok
Tapi tak la cakap yang pink tu canggih sangat ;p

Apabila telepon pink tu sudah pekak
Alihkan SIM Card ke telepon biru tu
Jadi la untuk sementara emergency kan

Sekali pakai
Skrin dia pulak keluar pape tulisan
Pastu selalu stuck pulok
Arr yai yai yai "(

Nak tanak kena cari jugak telepon ni
Tapi tengok la cane
Itu bajet sangat ciput
huhahuhahuha

2 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on November 14, 2010 at 12:46 AM said...

hahahahah.....sama mcm aku...HP aku lingkop teruih....bukan takat pekak @ bisu...turikk teruih...hahahahhaa

tuhlaa dh dkt sblan takda HP...nyampah arr....huhuhu

Mamma on November 15, 2010 at 3:40 PM said...

dah masuk tahap OKU dh depa ni..
aku nak g JKM la kot2 dpt bantuan kekeke

*susah la takda telepon ni

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting