Wednesday, November 17, 2010

SALAM EIDULADHA

Hati Mamma at Wednesday, November 17, 2010
Korang korban apa taun ni???
kekekke
Mamma tak korban apa2 yang jelas lagi nyata
Korban yang tak jelas banyak la

Nasi dagang sudah siap
Untuk En. Papa cuma ketupat sama sambal daging
Cuma itu yang Papa request untuk di makan di pagi eiduladha ni ;p
Apa2 hal nanti Mamma update dalam next entry yerk

Apa2 pun saja nak ucapkan
Selamat Hari Raya AidilAdha kat teman blogger semua
Serta teman facebook jugak yang datang melawat melalui networkblog tu
Maaf Zahir & Baten

Shayam korang :*

2 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on November 18, 2010 at 3:49 PM said...

selamat selamat.

uii, sudah sudahlah beraya tu,update cepat.takkan dok makan nasi dagang lagi.huhu

Mamma on November 18, 2010 at 7:17 PM said...

invi kejap hari ni ")

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting