Tuesday, November 23, 2010

KIMI NAK PERGI INDIA ")

Hati Mamma at Tuesday, November 23, 2010
Pagi tadi hantar Kimi
Sekali Teacher Marry dia meluru datang kat kereta sambil buka pintu gate
Sekali Teacher Marry tanya kat Mamma :

TM : Minggu ni Kimi datang sekolah penuh tak?
M : InsyaAllah datang. Nape?
TM : ooOooo ye ke, Kimi cakap kat saya "I'll never come to school'
M : Eh datang, saya tak ke mana2 *konpius!
TM : ooOOoo mungkin dia ikut kawan dia kot sebab sorang student tu bagitau Ai
dia nak pergi India. Lepas tu Kimi kata " I also.. I'll never come to school"
M :
Ngeeeeeee.. tak saya tak pergi India ")
TM : hahahahahha okeyy

Kimi nak pergi India
Ada hati
betul budak ni sorang
Ingat ramai sangat ke sedara mara dia kat sana. cis!
Sedara mara kat peninsular ni pun tak ha
bis pusing tau kekeke

6 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on November 23, 2010 at 12:59 PM said...

cubaan kimi mengiyakan ciri2 mak dia yg ckp berputar2? hahaha

Iman's Umi on November 24, 2010 at 10:42 AM said...

hai Kimi, smpi Teacher Mary pn dh terpedaya dah...nk lawat sape kt India nu Kimi? Ke nk jumpa hero nustan?

Iman's Umi on November 24, 2010 at 10:43 AM said...

hai Kimi, smpi Teacher Mary pn dh terpedaya dah...nk lawat sape kt India nu Kimi? Ke nk jumpa hero nustan?

Mamma on November 24, 2010 at 4:49 PM said...

lady ss : apa yg ko belit ni weh??? ;p kekeke

Umi : Dengan bebudak pn TM nak terpedaya. nampak sgt senang kene tipu! kekekeke

-aNida OtHmaN- on November 24, 2010 at 5:13 PM said...

hahaha kImi nak g india nak jmpak aci mana yang oiii....ka mama bakal nak bebesan ngan india ahahahaha

Mamma on November 24, 2010 at 8:43 PM said...

nida : chhooooiiiiii!!!! kekekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting