Thursday, December 2, 2010

TAK PERNAH MACAM INI

Hati Mamma at Thursday, December 02, 2010
Sumpah weh
Dia tak pernah macam ni
Kalau sebut je nak pergi shopping
Tegak je nyawa!

Kalau tak pun
Selalu sangat aje ajak Mamma pergi shopping
Dah macam perempuan pulak ko nak!
Ajak Mamma pergi shopping

"Nampak sangat ikut perangai awak!!!!"

Korang tekalah sendiri sapa pandai2 cakap Ai macam tu!!
Mencik tauuuu
Dah nama Ai jugak yang busuk
Kimi lah ni!!!!
Tak jaga air muka Mamma langsung!

Sampai shopping complex Mamma pulak yang lebih menyopping!
Kimi pulak asyik terkinja2 aje sana sini!

Hari tu Mamma sangat la pelik
Tengah sedap sorong tarik barang
Kimi boleh tido pulak
Tak pernah macam ini tau!!

Jenuh Mamma tunjal2 suruh bangun
Haram tak layan dah

Ini gambar tak tahu bila punya
Dalam 2 bulan lepas kot

Dalam sejarah ;p

*perjalanan shopping sangat suram nak!! ;p

8 Tukang Tambah:

Iman's Umi on December 2, 2010 at 10:29 AM said...

X syokla penyokong setia lena...x penuhla troli sbb xde org bg sokongan.

Lady SharpShouter on December 2, 2010 at 10:44 AM said...

entah2 dia nk masuk fasa mewarisi perangai bapak dia pulak dah ke? sbb kesian nama mamma dia sudah busuk. haha

LyNn HaMzAh on December 2, 2010 at 10:47 AM said...

dia penat kut...

Mamma on December 2, 2010 at 11:43 AM said...

umi : sokongan kurang, dh la kakitangan kurang ni ;p

lady ss : mewarisi perangai bapak dia??? nama bapak dia dh lama busuk!! keh keh keh

lyn : mau x penat, sehari duk terkinja tanpa henti ;p

-aNida OtHmaN- on December 2, 2010 at 1:15 PM said...

hahahaha HERO MALAYA suda tumbang ataih troLi..sian dia weh.....tuh nampak sangat KELETIHAN MAKSIMA..wakakakakakka..kimi..kimi...ensem laa ang nie..sian MAMA ang kimi weh soPin tak meriah mcm selalu..tak mencabar dh sebab HERO MLAYA dh tOmbang...ngeh ngeh ngeh

Mamma on December 2, 2010 at 3:24 PM said...

nida : itu troli utk baby tp dh xde aku rembat jugak..dia request nak tido atas tmpat baby tu hahaha banyak cantek..tu yg melankop tu keke

jedi on December 2, 2010 at 7:50 PM said...

kimi kata ape la mama aku...shopping je naik jemuh aku...hahhahhaha

Mamma on December 3, 2010 at 9:58 AM said...

ko tak tengok bila dia tak jemuh hehehe

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting