Monday, October 11, 2010

OPIDA!!!! SORRY

Hati Mamma at Monday, October 11, 2010
Adehhhhh
Nida!!!!
Sorry sangat2 pasal tag dari ang tu
Aku tak buattt ;((
Bukan tanak buat tau

Semalam aku tak blogwalking
Dapat tag dari ang aku tak masuk blong ang dulu
Cadang ingat nak release pagi ni
Tapi masuk je pagi ni
Rupanya due date dia 10.10.10 (semalam)

Aduuuuu sorry sangat2
Nanti ang cakap aku tak sudi pulak
Rasa besalah sangat2 ni
Sorry ye nida :))

Lain kali aku dapat tag dari ang
Aku terus buat biarpun due date dia tahun depan ;p
Lepas ni jangan ko serik lak nak tag aku tau ;))

4 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on October 11, 2010 at 12:09 PM said...

Makcik ni memang macma ni. jangan pecaye beliau. tipu ni tipu. baik Nida serik aje terus. hahaha <<-- batu api. hahaha

Mamma on October 11, 2010 at 1:18 PM said...

dush dushhhh dusshhhhhyyyummm
*kan dh tesngkut kat pokok huhu
puas hati ai ;p

-NiD's- on October 11, 2010 at 11:03 PM said...

it's ok beb...ok..ok aku faham..tak kewsah laa wieh...takpa pasni ada g kontes aku TAG ang...nama ang selalu dalam LIST TAG aku...dun worri na...hihihi.....

weih, time aku komen bloq ang nie...aku tgh dukacita...mak sdara aku menInggal....ermmmm aku buhsan nie...nak g ngadap mayat pn...ramai kat sana tuh ha...dhtuh plak anak kecik aku LENa.....tuh kaaa aku bloqwalking laa memalam nie.......huhuuhu

Mamma on October 12, 2010 at 8:53 AM said...

mmg aku shayam ko!
smpat lg ko bblog hehe

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting