Monday, October 4, 2010

OPEN HOUSE TAMAN PASIR EMAS

Hati Mamma at Monday, October 04, 2010
Setiap tahun
Ini adalah acara wajib musim raya
Open House TPE
Semua penduduk TPE mempunyai semangat kejiranan yang tinggi
Semoga kekal

Acara bermula jam 8.00 malam
Pada Sabtu bersamaa 2 Okt 2010 lepas


Menu utama adalah ketupat daun
Dianyam bersama-sama
Kemudian ada lagi lontong
Kuah kacang, sambal bilis dan roti jala


Ada lagi menu rendang ayam dan mee hoo goreng singapore


Kemudian aneka kuih muih
Yang kesemuanya disponsor penduduk TPE
Yang hitam tu biasa la Ai punya
Kan dan story kat entry sebelom ni ;p


Selepas ucapan aluan dari Naib Pengerusi
Yang bertajuk Semangat Kejiranan
Kami dilepaskan untuk makan pulak

Budak ni makan mee hoon goreng singapore siap bertambah
Kan siang tu tak makan
Sebuk duk mencari basikal aje


Tengah2 makan
Tetiba huan selebat-lebatnya
Siap angin kencang dan kilat
Semua pakat duk basah
Tapi semua maintain duk tunggu lagi
Sebabnya ada Lucky Draw ;p


Nak tau Mamma dapat apa?
Meh nak tunjuk ;))

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ngeeeeee ;p
Tak dapat corelle dari kakak melben pun dah tak apa dah ;p

2 Tukang Tambah:

Iman's Umi on October 5, 2010 at 8:39 AM said...

Wah tahniah dpt coffee maker, bestnya. sedapla jamu perut, sy thn ni asyik terlepas open house je, xde rezeki.

Mamma on October 5, 2010 at 9:02 AM said...

xpe la umi..
kene buat open house sndiri la nmpak gayanya ehehe..

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting