Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

Hati Mamma at Monday, October 04, 2010
* Yarribba3... Hakak Melben buat Lucky Draw!!!
* Mak sokka tau..kalu menang leh tambah koleksi Corelle ai ;p
* Post baru kat bawah. Sila scroll down kebawah yerp ;p



Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*




TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..


TENG TENG TENG!





16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.





Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.




TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU
*betol tuh, mana tau Mamma yg dapat kan kan kan ;p



*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*





p/s : Makcik, ai pun nak jogap tau ;p ~ tak kalah haha

6 Tukang Tambah:

-NiD's- on September 28, 2010 at 11:58 AM said...

aku doakan ang BURJAYA...sok leh p makan NASIK AYAM umah ang pakai set nie kan..ehehe

Lady SharpShouter on September 28, 2010 at 1:51 PM said...

ai tak kose sbb dpt pinggan mangkuk je walaupun corelle bcoz ai belum feeling mak mak lagi yg suka pinggan mangkuk. pinggan mangkuk ai skrg byk kat kedai mamak dan restoran2 ajeee. hahaha. gud luck :)

Mamma on September 28, 2010 at 3:35 PM said...

nida : meh la..kalu xdpt corelle ni, corelle lain ada jugak nak taruk nasi ayam tu nanti hahaha ;p

lady ss : ko memang tau..ko tu hadek2 je lagi pon kekeke

Anonymous said...

Thanks for sharing the link, but unfortunately it seems to be offline... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at hatimamma.blogspot.com could post it.

Thanks,
Peter

Iman's Umi on October 5, 2010 at 8:42 AM said...

Tahpape la anon ni merepek sini...(sibuk plak peduli ngan anon)...yg sbnrnya nk wish gudluck kt Mamma, moga2 dpt set corelle tu, cun designnya, tmbhn plak xyah kuar duit lg best. Gudluck yo!

Mamma on October 6, 2010 at 9:57 AM said...

anon ni mmg selalu kasi msg pastu suh2 balas msg dia hahaha..xlayan
xmenang la umi corelle tu tp hati dh terubat dgn cofee maker ;p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting