Friday, October 1, 2010

KENCENG!!

Hati Mamma at Friday, October 01, 2010
Mamma rasa Cik Lipas tu dah sumpah Mamma ni
Ye la kan, dah pitnah dia macam2
Korang ingat Cik Lipas mati dengan aman ke?

Pagi tadi Mamma bangun mandi
Kimi belum kenceng lagi
Lepas mandi je tengok dah bejeruk dah seluar Kimi
Maknanya dia kenceng selewat jam 7.30am aje huhuhu
Sikit lagi dia nak bangun mandi, nape la kenceng nak oii
Ini dia hasilnya

Memang ini bukan pertama kali dia kenceng tilam Ai
Tapi Ai tak war2kan dalam belog aje
Kali ni dah geram
Dalam 2 minggu 3 kali dia kenceng
Angka yang kerap barangkali
Tak macam sebelom ni
Sebulan dalam sekali 2 je terlepas hanceng dia tuh!

Cepat2 SMS Pengurus
*Ai kan ada pengurus skang ni ;p

Cakap masuk lewat sket
Nak setelkan hanceng Kimi dulu
Kalu tak setel, malam karang nak tido mana kan
Malas nak tido depan tv, sakit bakang ;p

Korang mesti tak caya kan
Camne tilam Vonoo Ai leh kering sehari je kekeke
Meh nak kongsi rahsia ;p

Tuang air biasa nak buat bilas kat kawasan hanceng aje
Bukan satu tilam, nanti jadi tilam air plak ;p
Pastu tekap dengan kain serap air yang kering
*Memang kena standby kain bersih kering yang banyak la ni

Lepas tekap tilam tu sampai lembab kan
Tuang air biasa tu balik semula
Tekap lagi dengan kain lain
Ulang sampai hati korang yakin yang najis hanceng tu dah tak ada

Biasa lepas 4-5 x tekap dengan kain kecik
Mamma akan guna towel lak tuk serap air
Ini kira dah last dah ni

Dan rahsia cepat kering
Tekap dengan kaki sampai dia lembab
*Kaki Ai menggoda tak?? Cincin takde lagi tu maknanya single tau ;p

Sebab Ai tak larat nak tekap2 dengan tangan
Nanti perut Ai mengeras dan menggangu luka beranakkan budak hanceng tu
Sesiapa ada kuasa ultra boleh la tekap dengan tangan aje ;p

Biar dia betul2 lembab tau
Sebab dalam tilam tu cuma spring aje
Yang meliputi spring tu adalah span kan?
Kalu tekap guna kaki plak, biasa air akan serap sampai bawah
Dan menembusi tilam dan air jatuh ke lantai
Air tu plak, Ai lap dengan kain la
Tu pun nak ajar ke?? ke ke ke

Sekarang ni dah masuk 4 tahun dah
Ai mengguna pakai tip bijak pandai sendiri ni
Cepat dan mudah
Dari nak mengangkat sebiji tilam bawak kuar tuk jemur kan
Macam iklan Febreeze tu
Okay la dari terus sembur Febreeze semata
Najis tetap duk ada jugak ;(
Yang paling penting
Bau hanceng sikit pun tak ada ;))

p/s : tilam dah get ready tu, Ai tidur dulu neh ;p

3 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on October 2, 2010 at 1:15 AM said...

woho, siap ade step by step. bravo bravo.nnt ai bleh aplikasikan kalo kucin ai kencing malam...

pssstt pssttt, awat gambo kaki lagi anggun dr gambo tgn? huhuhu

Mamma on October 2, 2010 at 11:01 AM said...

satu lg tip beguna dr ai..
cari pasangan mesti kaki lebih cntik dr muka..hrp muka bekilat kaki bekerak reject terus nnt...nmpak sgt pemalas n muka lak tu cari makan je tu hahaha..syart ni akan diaplikasikn kpd kimi bila mncari pasngan nnt...KIMI!! GET READY NAK YERR ;))

p/s: tgn mmg la x lawan sbb byk wat keje..means ai ni rajen tau hahahaha

Lady SharpShouter on October 3, 2010 at 3:22 PM said...

pengsan~~

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting