Friday, October 15, 2010

1ST TRIP HAKIMI KE ZOO MELAKA

Hati Mamma at Friday, October 15, 2010
Malam tadi
Tengah buat nasi goreng sama telur paprik
Nak makan malam *ahhh tak payah la tunjukkan ;p

Kimi tunjuk ni
Borang pelepasan untuk lawatan sekolah ke Zoo Melaka
Pada 21 Oktober 2010 (khamis)
Jam 8.30 am - 12.30 pm
Dengan bayaran sebanyak RM20.00
*perghh cekik darah tau..padahal masuk murah je..dah tu dekat je


Ini pulak borang jawapan parent

Mamma tak tau nak lepas ke tidak
Ye la dia kan pergi bawah kelolaan teacher dorang
Pulak tu reramai
Yang sama buas pulak tu
Risau, takut, bimbang bersatu pulak
Fuhhhh
Pulak tu dah pernah pergi sana kan

Tapi pikir lagi
Better lepaskan je demi journey dia kan
Boleh belajar sambil melawat gitu

Mamma tak tau lagi nak isi tak ni
En. Papa pun dia tak kata apa
Di lema jugak ke bang??

4 Tukang Tambah:

I want to lose weight on October 15, 2010 at 11:45 AM said...

kalau aku bagi pun...
aku ikut sama :)

Lady SharpShouter on October 16, 2010 at 2:35 PM said...

urm,kl mamma rasa leh pecaya teacher2 nya nk menjaga bagi je la. tp kl tak sedap ati, tak yah le :)

Iman's Umi on October 18, 2010 at 10:27 AM said...

Sy pn ikut dilema sama...hehehe, klu sy pn, sbb tau anak kita tahap keaktifannya tu, kot x terkawal plak bila reramai...cumanya bila g ngan trip sekolah ni ada advantagenya, cikgu ajar lbh skit...klu ngan kita takat tgk lbh krg je kot...terpk lak bila Iman besar nti, hrp2 lbh feminin skit bl dh sekolah...

Mamma on October 18, 2010 at 3:27 PM said...

hahahaha...lebih feminin....
x tahan tu...kekeke tp mmg ye pun..pegi ngan teacher leboh kat penerangan la kan..tgk la esok resultnya cane huhuhu

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting