Friday, October 1, 2010

LIPAS GILA GLEMER!

Hati Mamma at Friday, October 01, 2010
Ai bengang tau!
Dia pun sebuk nak masuk blog Ai!
Memang dasar betol


Mula tu Kimi nak kencing malam tadi
Terus dia lari masuk toilet ni
Sekali Kimi menjerit

'Mamma, Kokkrochhhh'

*Anak Ai memang penggeli lipas & ulat

Kimi dah tak tertahan sangat2
Mamma cakap

Mamma : Kimi duduk la dulu kencing
Kimi : Camne ni, dah tak tahan ni
Nanti dia pegang Kimi


Mamma : Tak la, dia mana ada tangan panjang nak pegang Kimi

Kimi pasrah je duduk cangkung2 kat mangkuk tu
Sambil kencing, muka pandang dinding tu
Takut lipas tu terkam dia kekdahnya

Sambil kencing Kimi sempat tanya

Kimi : Mana anak dia Mamma?

Mamma : Dia tak kawen lagilah!

Eleng2 kepala tak tau apa Mamma dia merapu ;p
Takut2 pun sibuk nak tau keturunan lipas tuh!

Sudahnya dia kencing kat luar lubang
Ai tensen sebab kena basuh jamban tu pulak

Lagi tensen 5 minit tak sampai nak berak pulak
Buka pintu toilet tegok2 lipas tu dah duduk kat lantai
Terus tolak lipas tu masuk salur air
Ai kejam ke????

Kimi pesan:

Lain kali guna kaki, pastu kaki tu pakai selipar tau
Baru tak sakit tangan Mamma tu

*Sambil muncung2 mulut membebel. Aishh kena bebel plak

Sebab Mamma tolak guna tangan kekeke
Pastu siap berlakon yang konon tangan kena gigit

p/s : To Cik Lipas, sorry la yerk, dah tolak Yu, Ai pitnah Yu lagi gigit Ai ;p
Pastu pitnah lagi kata Yu tak kawen, padahal Yu dah janda kan???
Lagi kata Yu gila glemer pulak!
Selamat Hari Raya Lipas, Maaf Zahir Baten ye Cik Lipas.

Pembalasan Cik Lipas gamaknya
Kimi kencing pagi tadi!!
huwaa huwaa huwaa

5 Tukang Tambah:

-NiD's- on October 1, 2010 at 10:23 AM said...

hahaha LIPAS gLAM abes....masUk Bloq tuh..wakakakakkakakaak
pandai hang nuh mempitnah lIpas...mana tau dia Janda lOm kawen..ekekkekekekeek

Rinna on October 1, 2010 at 2:32 PM said...

Aduiyai..kelakar laa.. drama cik lip ngan tuan tanah yer.. :)

Mamma on October 1, 2010 at 3:09 PM said...

nid : dah mintak mahap tau ;p

rinna : tuan tanah kedaung hahaha

Lady SharpShouter on October 1, 2010 at 7:47 PM said...

yo kimi, kita geng. lip, ai hate yuh.

sekali pandang mcm entry pomot harpic pun ade. huhu.

p/s: nih camne layan anak, layan lipas tp smpat amik gambo? dasar blogger nih.haha

Mamma on October 2, 2010 at 10:31 AM said...

ko tatau, tecungap ai lepas masuh montot kimi pegi pic lipas tu..taku hilam kekdahnya kekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting