Thursday, July 22, 2010

TESTER! TESTER!!!

Hati Mamma at Thursday, July 22, 2010
Ini la pembantu yang Mamma cakap semalam
Dari kiri Mak Cik dan kanan Kak Yanti
Hari ini Mamma cuti lagi
Sebab nak buat tester untuk kuih raya
Nanti senang nak buat marketing!


Masa ni tengah celop2 coklat
Buat Almond London
Dan hasilnya
.

.

.

.

.

.

Sila rasa terliur nak order
Tapi pos leceh kan??

Pastu Biskut Sarang Semut
Macam kat bawah
.

.

.

.

Untung tak pikir sangat buat masa ini
Cuma harap balik modal
dan
Lepas biskut raya kat telap sendirik! haha

5 Tukang Tambah:

Shu Shinju on July 22, 2010 at 2:39 PM said...

suka sarang semut tu... pos boleh?? hehe...

♥xaturen♥ on July 22, 2010 at 5:03 PM said...

buat pesedian untuk jualan ke?
ni kena buat borang on-line ni..

Mamma on July 22, 2010 at 8:23 PM said...

shu shinju : boleh je pos tp smpai dh hancur jgn soal mamma plak tau hahaha :p

xaturen : iye utk jualan tp yg ni utk tester dulu..xpyh form shout je kat chatbox hahahaha :))

Lizzie Yasmin on July 27, 2010 at 10:42 AM said...

best nyer,,.. xsbr nk raya,, nk mkn kuih byk2...

Mamma on July 27, 2010 at 11:50 AM said...

lizzie : cepat pegi beli brg wat kuih raya hahaha

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting