Wednesday, July 7, 2010

BALIK KAMPUNG - IV

Hati Mamma at Wednesday, July 07, 2010
Lagi gambar oredi snap!
Jadi buat la entry kan :-p

Ajak mak buat paspot
Dok haih
Saja saja je buat
Ada ke saja

Mamma nak bawak Mak Mamma ni fly2 lerr
Pergi mana?
Nak bawak pergi jalan pastu kenal tempat orang
Nanti dah pergi Mamma buat full story kat hangpa semua!


Masa balik hari tu setelkan yang Mak punya saja dulu
Paspot Mamma and family mana?
Belom buat lagi wehh
ha ha ha

Sekali Mak Mamma aje yang fly
Jangan ko bedah!!
Nanti Mamma buat la dalam sari dua ni
Tadok masa la nak pergi buat


Ni tuan punya paspot tu
Senyum sampai tinge masa amik gambar ni
Makan kat kantin imigresen sementara nak tunggu paspot tu siap dalam sejam
Kejap je buat paspot!
Meh la ramai2 buat paspot :-p

Perjalanan masa fly dan buat paspot adalah dibawah tanggungan!
Untung badan mak tau :))

2 Tukang Tambah:

sweetsal on July 8, 2010 at 7:41 AM said...

bestnyer nak gi melancung..belum buat passport lg..nti nk gi jepun baru buat..hehe

Mamma on July 8, 2010 at 8:42 AM said...

alah sweetsal, bukan jauh smpai jepun pon hehe, dekat2 je hehe

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting