Thursday, July 8, 2010

BALIK KAMPUNG - LAST

Hati Mamma at Thursday, July 08, 2010
Lepas ni korang tadok la nak muntoh hijau lagi
Duk baca pasal entry balik kampong neh
Sebab yang ni dah last untuk trip hari tu :-p

Masa ni Mamma jumpa kawan lama Mamma
Dekat Mekdonel Mydin Mall

Nama dia Fara
Tokey cotton tuh!
Classmate masa sek menengah dulu2
Skang dah berapa belas tahun dah tak sekolah :')
Lama gila tak jumpa dia

Pulak tu dia dgn family dah pindah UK
Lepas balik sini ada la jumpa sekali
lepas tu harremm

Sekali jumpa tengok dah beranak tiga ko Fara!! haha

Kitorang duduk depan playroom
Kimi dgn anak2 Fara main dalam tu
Dah jadi geng sekejap


Lepas dah makan semua
Nak balik
Sesi bergambar as kenangan WAJIB la kan
[padahal ko nak buat modal entry. betul tak nyah??]


Malam tu pulak
Rushing jumpa lagi 2 orang member
Kat Uncle Sheikh Corner

Waa dah bukakedai la pulak ko Jaja
Jadi bini pada chef
Memang bertuah badan mek weh!

Ni signboard kedai dia
[Nyah! aku cilok gambo ni kat fb mung! haha]
Jangan maroh heh! aku tolong promosi neh

Sesapa nak datang Terengganu
Jangan lupa singgah sini
Makan semua lazat2 mabeles!

Yang Mamma pulak
Kat rumah dah makan
Datang sini order lagi melantak!

Memang tak nafi SEDAPP!! :'))
Kimi pun akui jugak
Sekali dia suap mee goreng tu kat mulut
Sekali dia jerit

TOKEY SEDAP LAAAA :'))


Ini dia kawan Mamma
Yang sebelah kiri tu la bini Chef tu a.k.a Tokey Besar
Yang sebelah kanan tu
Kawan jugak
Tapi bukan tokey, datang makan macam Mamma jugak haha

Nama Tokey Besar ni Jaja
Yang sebelah pula Effa

Dengan Jaja Mamma pernah jadi classmate dia
Lepas tu Mamma tak berapa pandai kan
Turun kelas haha

Yang Effa ni merangkap Schoolmate saje

Dah la
Nak publish pulak
Titik!

4 Tukang Tambah:

IMAN'S UMI on July 8, 2010 at 11:52 AM said...

Hebat pose Mamma ms snap ngan Fara tu...Kimi pandai 'kipas' tokey ek..hehehe

Mamma on July 8, 2010 at 12:07 PM said...

imans umi : hebat???
gelak aku lah!
kat mana la yg hebatnya..sampai ler ni pun x jumpa cari lagi. tokey kena kipas kalu tak tadok diskaun :p

IMAN'S UMI on July 8, 2010 at 12:10 PM said...

Hebatla, blkg melendit gitu....kekeke

Mamma on July 8, 2010 at 12:11 PM said...

hahahaha
melendit tu bukan sngaja pun tapi dh lenguh sgt tggu snap dr cameraman kecit2 kan :p..tahan lenguh tu

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting