Wednesday, July 7, 2010

TAG DARI IMAN'S UMI - TOP BLOGGER 2010

Hati Mamma at Wednesday, July 07, 2010
Tag terkumpul
Rasanya dah lama Tag ni dapat
Tapi macam biasa la
Tadok masa nak buat

Tenkiu pada Iman's Umi dan Leeza
Sebab kasi Award yang besor maknanya ni
Aisehh
Dan Awardnya macam kat bawah


Ucapan
"Mak tak sangka dapat Award ni
Terima kasih pada Mak, Ayah yang tak sudi dan jemu menyokong saya selama ni.
Mak bersyukur pada tuhan sebab segala usaha Mak sudah terbayar, tak lupa juga pada penerbit, produser bla bla bla...."
bluwekkkkk perasa artis jap
ha ha ha

Merapu pun dalam blog pun dapat award dok?
Mak baru je merangkak2 dalam dunia ni..
Camne yang dh pioneer dalam dunia ni??
Tak tau tak tau

Jomla layan soklan dorang ni


1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
- Sebab ni pasal yang ada kat dalam hati mak ajerr

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
-http://hatimamma.blogspot.com
-Tak pikir panjang dgt se
bab dia adalah spontan!

3. apa method dlm penulisan anda?
- Ringan dan tak guna ayat sastera serta sanskrit

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
- Belom lagi walaupun rasa malas memuncak setinggi KLCC


5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
- Selalu la sangat. Adik mak kat Sabah dengan Adik kat Terengganu.
- Sepupu pun ada. Kakak ipar ada jugak kot. Baca aje la bukan mak mengutuk mak mentua dia pon kan haha

7. bila blog anda diberanakkan?
- 14 Nov 2009

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
- Mak akan cakap " Uiks sampai ke sekolah dah blog haku??"

10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.
SEMUA PIDnian's BLOGGER!!!

3 Tukang Tambah:

IMAN'S UMI on July 7, 2010 at 11:08 AM said...

Hahaha...klu Mamma guna bhasa sanskrit dlm blog ni, sy kena g berguru dlu bru leh BW sini sbb sy x reti.

Mamma on July 7, 2010 at 11:17 AM said...

hahaha
sebab tu blog mamma ni takde penekanan sangat terhadap bahasa

makcikrehan on July 7, 2010 at 12:53 PM said...

aku dah penah dpt award ni..heheh.. mekasih anyway...

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting