Tuesday, July 13, 2010

TAG DARI IMAN'S UMI & NID'S

Hati Mamma at Tuesday, July 13, 2010
Tenkiu terima kasih graciassss
Kepas Iman's Umi dan NiD's
Kasi Award ineh :))

1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
Olosss depa ni baik betul..dua-dua orang ni punya blog suggoh comeiyyy heh :p
Sokmo kasi Mamma Award dan macam-macam..punya lah baik kan kan kan???
kekekeke

2: Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
Tadok idea nak kasi tag ni kat sesapa
Kasi tag sebelum ni tak ramai yag buat **kes kecik ati la konon neh hekhek porrahhh!!!
kasi can depa rehat dulu
Maklom la bulan ni bertag-tag dorang dapat :')

3: Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
Tak tag sesapa cane nak bgtau. bagi tau tok ngulu (penghulu) boleh??

4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?
Tanyalah pada yang kasi kat Mamma ni. Iman's Umi & NiD's
Sebab orang lain saja akan memberi penilaian yang tepat.
Kalu sendiri nilai, manjang je nak bakul pastu masuk dan angkat. Kalu angkat rendah2 takpe.
Ni kalu nak angkat, mesti nak siap guna kren saja supaya tinggi! ngeh3

6 Tukang Tambah:

IMAN'S UMI on July 13, 2010 at 12:05 PM said...

Hahaha...Mamma kecik ati, eh...tp sy buat je klu mamma kasi, maknanya bkn sy penyebab mamma kecik ati ni...kekeke

Mamma on July 13, 2010 at 12:12 PM said...

isk bukam ko tau!
hahahaha

Lady SharpShouter on July 13, 2010 at 1:41 PM said...

saya buat tau, saya buat tau. saya baik kan?. hahaha

Mamma on July 13, 2010 at 2:43 PM said...

lady ss : kan kan kan :p

-NiD's- on July 13, 2010 at 3:04 PM said...

mama, kalO u kasik i TAG...buat jaa..tapi siyes kalo bagi time laa.mood nak Blogking takmai..uhuhuhu..thank's lalIng jenguk rumah i bertanyakan kabar....

Mamma on July 13, 2010 at 3:19 PM said...

nid's : aku kecik ati?? muahahahaha
oo apekahhhh :p

*ayat tu saja ja taruk nak kasik laris hehe

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting