Thursday, May 20, 2010

ODITER SUDAH SAMPAI

Hati Mamma at Thursday, May 20, 2010
Odit oo odit..
Akhirnya ko tercegat juga kat PID Mamma ni
Tepat jam 9.40 pagi tadi
Pastu ko belasah kelebek semua habuk kat PID ni sampai Jam 11.40 pagi
Huhh

Masa odit tengah bersiaran langsung
Tak ada apa yang moskil
Semua berjalan dengan baik lagi harmoni
(Siap ada sesi ompat-mengompat lagi :p)
Siyes diorang tak gerun pon...

Yang datang 3 orang
Sorang lagi tu lelaki dan still bujang tapi tak tau la available ke tak
Yang tinggal amik gambar 2 orang aje ni hah
Sebab diorang sesama diorang pun dah bergadoh tadi
Siap ada saun menyaun lagi
Mamma terperanjat jugek
Tapi buat ala kadar rilek aje :)
Tak masok campor
Sukati korang lah!
Sebab tu amik gambar berdua sebab lelaki tadi dah out dari PID

Mamma ingat Mamma yang kena saun sebab rekod x lengkap ke apa
Mana la ta tau kan..
Dah masuk umor pra 30-an ni :p
Banyak tak cukup ke apa ke kan???

Sebelah kiri tu
Lepas Mamma selidik ropa-ropanya
Umor adik-adik baru..laaaarrrr ingatkann... :p
Yang ranggi manggi tu pulak dah 50-an
Macam adik-adik jugek..

Selesai satu bebanan...
LEGA

TAPI

Datang pulak bebanan baru
Kena buat karnival plak..
KARNIVAL KEUSAHAWANAN SOSIAL
Dengan bajet ala-ala celah gigi (RM500)
Pastu dengan pc yang ala-ala nak mampos sebanyak 2 bijik ko!
Rasa nak masuk wad terus!

Ingat baru nak bersenang lenang dengan blog ni
Yang dah lama sentuh x sentuh ni :p
Kalu blog ni pandai mengadu
Agaknya lama dah Mamma kat pejabat agama hehe :p

2 Tukang Tambah:

MaMa QaiSaRa a.k.a nUnU on May 20, 2010 at 3:55 PM said...

odit sudah mai sana erk??
ho ho ho..
pc kt tempat nunu masih lum dipulangkan lagi ni..
aiyaa....
zero..
kosong..
dtg kojer goyang kaki n badan jer..
huhuhu...
bln 6 sgt menggerunkan aku....

Mamma on May 20, 2010 at 5:56 PM said...

sudah tadi..hehehe
biasa2 saja..

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting