Tuesday, May 11, 2010

BZ MALAS

Hati Mamma at Tuesday, May 11, 2010
Tajuk korang mesti dah pening kan
Sebenarnya Mamma bukannya sangat bz melayan kerenah kerja
Tapi sangat bz melayan kemalasan sendiri
Sejak hari minggu lepas

Yelah..masa nak on9 ahad lepas
Broadband buat hal
Bukan rosak ke apa
Tanya En. Papa rupanya sudah 2bulan terlepas bil x bayar!
Nak pergi bayar jam tu jugak
Tapi hari ahad Celcom Centre tak buka pulak..
Adeh..tunggu Isnin jugak..
Jam tu rasa lambatnya masa berlalu :p

Adehh..yang ni start malas
Sekali aje dah tinggal blog dan yang lain-lain
Pastu terus la berjangkit untuk hari seterusnya..
Semakin bz la melayan penyakit berjangkit ini..
Gara-gara broadband kena potong! huhuhu

Hari ini cuba dikuatkan semangat jugak
Sebab semalam sudah pergi bayar bil broadband
Malam tadi dah boleh guna
Tapinya malas still di hati...*wink
Maka Mamma tidurkan Kimi dengan niat suci murni
Bila Kimi dah tidur
Mamma nak bangun semula
Beron9 la kononnya..
Tapi last sekali Mamma tidur sekali dengan Kimi

4 Tukang Tambah:

My Lil' Princess, My Hubby, My World on May 11, 2010 at 2:49 PM said...

Byr bil mll on9 la, cam cimbclicks blh, celcom website pn blh...msti nti mood memanjang ada..hehe

Mamma on May 11, 2010 at 4:28 PM said...

mmg pikir camtu gak la..
tapi tgk kat maybank mmg ada celcom..
tak tau la dia tuk celcom line k celcom net..
ke dua-dua blh baya atas nama yg sama (celcom)?

*adalah sgt bebal dlm membuat pilihan dalam hal ini... :p

My Lil' Princess, My Hubby, My World on May 13, 2010 at 8:28 AM said...

Blh...sama je...

Mamma on May 13, 2010 at 7:57 PM said...

ooo..tenkiu 4 d info...
nnt mamma guna dr list tu aje baya..
kat site celcom tatau lak leh baya..sbb xpenah buka huhu

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting