Thursday, May 6, 2010

MAMA AHMAD TAG MAMMA

Hati Mamma at Thursday, May 06, 2010
Tag Dari Mama Ahmad

- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank
Beres...

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
Tenkiu sebab kasi aku kerja!

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Aku nak marah kat Pak Cik neh..4 kali dtg PID 4 kali la nak masuk toilet..
Pak Cik ni skang depan mata aku!


2. Apakah nama samaran korang
Ila,Eh Ko , Mila ---> Kawan2
Mamma ---> Kawan Blog



3. Berikan 3 orang yang anda sayang
1- En. Papa ofkoss
2- Kimi lagi ofkoss
3- Makkkk.. nak balikkk kg..


4. Panggilan untuk si dia
Abang

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
henbeg yang hage dia 1.5k+++++ dengan henpon paling canggeh

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Yang ada dlm senarai dan yg bagi komen byk2

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
1. Lady SS
2. Ratu Syuhadah
3. Cik Sue
4. Leeza
5. Umi Iman
6. Nasik Puteh
7. Mira
8. Sofie
9. Miji
10. D.A Ain
11. Rafhan
12. Lady D
13. Shuhadah
14. Juhairah
15. Posh76

**adehh kenapa la sampai 15 orang..kasi 2-3 org dh la..

4 Tukang Tambah:

My Lil' Princess, My Hubby, My World on May 6, 2010 at 4:26 PM said...

Internet lembab yg amat, letih tggu nk buat post, so esok je la buat, jap g nk balik dah...

Mamma on May 6, 2010 at 4:47 PM said...

okeh no prob umi iman..

Ratu Syahadah on May 7, 2010 at 12:38 PM said...

thnks, nti i wat k

Mamma on May 7, 2010 at 3:33 PM said...

okeh syahadah

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting