Monday, May 3, 2010

MINGGU BZ

Hati Mamma at Monday, May 03, 2010
Minggu ini sangat la bz
Sebenarnya minggu bz start dari last week
Tapi last week berlakon cool lagi
Minggu ni kena jugak buat sebab due sebelom 7 Mei 2010
Masa tulis entry ni pun tengah wat keje (tapi curi tulang jap)

So Minggu ni kurang nak bersiaran
Nak blogwalk, blogvisit dan segala macam mak nenek
Dikurangkan malah blogrun pun xboleh
Laju macamana pon mungkin mengganggu
Konsentrasi Mamma (pekerja cemerlang sekejap :p)
Bukan apa, dah buat last minit kan..
Padahnya macam ni la


Pada peminat (bluwekk)
Mintak maaf yerk
Pada D.A.Ain yang kasi award kat Mamma
Nanti Mamma pergi kutip yerk..
Pastu tepek kat blog Mamma
Anyway tenkiu


0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting