Friday, May 14, 2010

KEMUNCAK @TANJUNG MALIM

Hati Mamma at Friday, May 14, 2010
Hari untuk dikerah telah tiba
Malam tadi tak boleh nak tido sangat kat rumah Zell
Biasalah bertukar tempat tido..
Tapi malam kedua akan jadi tempat yang paling best nak tido hehe

Sentuhan terakhir sebelum program berlangsung
Nak tampal logo lama kat bunting
Adehh..bunting yang baru tak ada ke??

Ini semasa program tengah berjalan
Masa ini okay lagi la
Tak penat lagi cuma ngantoks pasal malam tadi tak tido sangat
Apasal la dengan peha Mamma tu weh??
Menuju macam tuan rumah ke???
Macam sebelah Mamma tuh??

Berborak dengan pihak Audit Dalaman KPKK
Dengan diorang ni la kitorang sangat gerun
Kata diorang nak datang Khamis depan kat PID Mamma
Tapi selepas diberitahu oleh MR
Perasaan kembali tenang dah la la la la :p
Diorang sangat friendly

Ini semua adalah pelawat yang datang tuh
Mamma duduk depan sekali 3 dari kiri
 
Hak hak hak
Mamma tengah jadi tukang basuh belakang


Mamma dah letih sangat
Lepas kemas sepah-sepah tadi
Lepak kat CUPAK kat Tg. Malim

Makan plak sebab tengahari tadi tak makan
Skang baru terasa laparnya!
Pada pelayan CUPAK
Sila ke kelas MELAYAN PELANGGAN!

4 Tukang Tambah:

My Lil' Princess, My Hubby, My World on May 14, 2010 at 11:22 AM said...

Kenapa srh pelayan CUPAK g masuk kelas MELAYAN PELANGGAN? Rasanya ada lagi pelayan lain kena join iaitu pelayan cafe di Awana hotel nun.

QIQA on May 14, 2010 at 2:30 PM said...

sian2..asal tak lalu makan....ahakss.

ainhamzah on May 14, 2010 at 2:53 PM said...

mamma..
ain ada tag mencabar minda utk mamma..

click sini je k!
D.A♥Simple♥Belog

Mamma on May 15, 2010 at 12:22 AM said...

Umi Iman : muka macamla taik.
kita panggil dah pandang kita siap mata bertentang lagi tapi leh pandang lain..sakit hati tau..

Dia ; waaa ko jangan la tanya :p

Ain : Hutang dulu la ain..nanti Mamma buat yerk..letih ni

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting