Wednesday, May 5, 2010

05.05.05 SUDAH 5 TAHUN

Hati Mamma at Wednesday, May 05, 2010
Genap 5 tahun Mamma jadi bini
Kepada En. Papa

Pepagi lagi Kimi dah kasi hadiah
Kimi KENCENG ATAS TILAM
Sedar pukul 6.00 pagi En. Papa kejutkan Mamma
Ayang..Kimi kenceng!!!!

ADEHHHH Kimi
Terpaksalah kami berpindah tempat tidur
Merempat kat depan TV plak
Dialas dengan comforter aje

Tapi takper..
Mamma kontrol marah hari ni
Boleh cakap kat Kimi lagi
Kimi kenceng yeaa?? sambil senyum lebar ke telinga huhu
Sebab hari ini hari istimewa Mamma & En. papa
Nak isi dengan menda yang indah-indah saja sampai malam :p
Hahahahahahaha
(Kene kenceng pun indah ke??? erkss)

Kenangan mengusik jiwa plak rasanya
Terus je nak tepek gambar masa 05.05.05 (Khamis)

Ini rumah kat Terengganu







Ini rumah kat Melaka 15.05.05 (Ahad)

 

Hari ini Mamma tetap kerja dengan penuh dedikasi :p
Memang tak ada acara masak memasak la hari ini
Masak ala-ala stim ke bakar pun tak ada
Tak ada buat kek-kek macam MR

Tak ada perancangan lagi nak pergi mana lepas kerja
Nak celebrate mana pun tatau lagi
Tanya En. Papa manjang je cakap tak tau ..senang :)
Tapi last dia cakap kita makan ikan bakar kat Ujong Pasir
Mamma diam je..tak tau..ikutt je
Yang penting sakit pinggang belom hilang lagi :(

Any idea???

6 Tukang Tambah:

My Lil' Princess, My Hubby, My World on May 5, 2010 at 1:35 PM said...

Wah happy anniversary ye Mamma...klu xnk celeb8 arini, kita celeb8 sesama coz kami pn kawin bln 5. 1st anniversary x blh nk celeb8 coz bru lps sehari bersalinkan Iman, so thn ni 2nd anniversary + 1st birthday Iman la. Iman 24/05, Kami 25/05. Tp klu celeb8 pn weekend la 28 ke camtu. Jemputla nanti ek!

Rinna on May 5, 2010 at 6:07 PM said...

Happy Anniversary yang ke 5. Moga perkahwinan Mamma akan berkekalan hingga akhir hayat..Amin..

Lady SharpShouter on May 5, 2010 at 6:33 PM said...

happy anniversary...

Cayalah kimi. hahahah

Syuzana on May 5, 2010 at 8:09 PM said...

salam..happy anniversary mamma...

Syuzana on May 5, 2010 at 8:12 PM said...

salam..happy anniversary mamma...

Mamma on May 6, 2010 at 9:21 AM said...

Umi Iman : ooOooo ye ke??..boleh la sambut sekali kan iman..jangan lupa mintak hadiah besar2 kat umi tau :p

Rinna : Tenkiu Rinna

Lady SS : Hoh cik kak..tenkiu yerk :)

Syuzana : Tenkiu Syuzana..anyway salam kenal :)

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting