Tuesday, June 29, 2010

CONTEST BERSAMA SI COMEL

Hati Mamma at Tuesday, June 29, 2010
Sekarang Mamma sebuk di tag masuk contest
Kali ni CONTEST BERSAMA SI COMEL
Tuan penganjur dari RinaMrsBifa
Di tag oleh Nid's lagi dan lagi :p
Tenku tenkiu tenkiu :D

Bahagian nak mempromosi tuan penganjur plak
Pestime Mamma masuk blog RinaMrsBifa ni
Saja la kan
Ushaaarr blog tuan penganjur sebelum join contest dia kan
Takkan main masuk je
Mana nak perghhhh :))

Lepas baik punya ushaaarr tuh
Baru Mamma tau yang dia ada blog yang cantik
Ada love-love terbang sana sini
Aku geram tengok. sungguh.

Pastu ushaarrr lagi
Dapat tau dia ada Online Bussinees
Tang ni aku dah kelabu mata
Baju dia lawa-lawa. sungguh.
Sekali lagi gaji kompem aku pergi balik kat biFA's colleczion
Sebab gaji yang hari tu dah habis!! nehi! nehi!

Okey
Yang kat bawah ni banner contest tu
Dan sudah dilink ke tuan penganjur :)


Jom layan tuan penganjur punya syarat :-

1- contest ni terbuka untuk semua peringkat umur....

2- mesti jadi my follower...tapiiii untuk 2blog..

3- wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer...

4- 1 penyertaan, 1 pic sajer ok...no over2 pcs..nnt byk2 kite jadi miong nk pilih..

5- gambar mestila bersama si comel..mcm gambar kite kat bwh 2...
xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll...

6- senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan anda sekurang2nyer 3orang..
make sure la ye org yg anda tag 2 tau yg die telah ditag...hehehe...
wokehh????

Senang jer kan syarat2 die?? ape lg..mai ler joinn.....
hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

knape sampai 2pcs?? sbb u'all kne jadi follower utk 2blog..

mudah sajer.....tarikh penyertaan tamat pada 30 june 2010...so,cpt2la yer...

u'all boleh ler informkan penyertaan anda tu kat my comment box..dun forget utk tgglkan link anda ye..if not, cane kite nk tau sape masuk kn???woraittt...

.
.
.
.
.
.
.
.

Makanya Mamma pertaruhkan gambar terlama ni :p
v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Masa ni Kimi 5 bulan
Sudah lapuk kan
Tapi tuan pengajur tak cakap gambar masa bila :p
Janji bersama si comeyy
Dari aku dukung anak orang lain kan
Aku tepek la gambo Kimi nak nangis neh :p

Nak tag dia nih!
i. Mamma Qaisara
ii. Mamma Ezey. <--erks br="">iii. Mamma Azrin

Sila buat yer..esok dah tutup

10 Tukang Tambah:

LyNn HaMzAh on June 29, 2010 at 4:26 PM said...

rajinnyer joint contest...hope ada peluang menang yer...

Mamma on June 29, 2010 at 4:30 PM said...

haha tenkiu ain..
Saja je penuhi permintaan kawan2 yang budiman sekalian :p

-NiD's- on June 29, 2010 at 4:53 PM said...

ciut..ciut...BOLAT jaaa kimi...
THANK'S mama coz sudi JOin.....

Mamma on June 29, 2010 at 5:02 PM said...

okeh nida...
len kali tag lagi
mak suka nyahh!!

ena on June 29, 2010 at 5:37 PM said...

gudluck gudluck
rajin ko join contest... mcm2 ada heehehe

Ir.Ladybird on June 29, 2010 at 7:15 PM said...

cumell!!!

Shu Shinju on June 29, 2010 at 8:26 PM said...

gud luck mama !!!

Mamma on June 29, 2010 at 9:34 PM said...

ena : kena rajin sbb dh kena tag

l.bird : ada harapan menang tak neh?? :p

Shu : tenkiu la shu..
ko ni sgt supportuve lerw

Ir.Ladybird on June 30, 2010 at 2:49 PM said...

insyaAllah...all the best ye..heheee~

Mamma on June 30, 2010 at 4:02 PM said...

l.bird : ye la tu..
tak harap sgt pun hihi :p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting