Wednesday, June 9, 2010

5-FIVE-KHAMSAH

Hati Mamma at Wednesday, June 09, 2010
Tag 2

Ingat nak tajuk sebagai
TAG DAR I IMAN'S UMI (PART II)
Tapi kena tajuk di atas jugak
Sebab dah syarat dia kan..terima aje lah

Jom layan tag ini pulekk

a) Copy Award - done!


b) Beritahu siapa & link pemberi Award ini
Iman's Umi.
Tak caya klik kat http://imansumi.blogspot.com

c) Tajuk post mesti 5-five-khamsah
Done!

d) Sila jwb 10 soalan dengan 5 jawapan
Maknanya 2soalan satu jawapan ni kan??

1- 5 names that people call you -
Zamila
Zamilo (kazen pggil aku camni,jahat gila kan?)
Mila
Ila
Mamma

2- important dates in your life -
Semua sibling's birthday
Wedding aku ler
No phone dgn akaun no. ko tanak tanya ke? Ingat apa :p

3- 5 things you did yesterday -
Update blog lerr
Check nuffnang dah cecah jutawan ke blom
Drive pergi kerja
Makan nasi lemak
Minum pearl cafe lagi

4- 5 ways to be happy
Think +ve je walaupun dikelilingi perkara2 -ve
Cakap sorang dgn nada yg slow pastu gelak la (tapi bukan gila lagi)
Nyanyi (karaoke)
Tengok Fukuchan dengan Hagemaru
Outing

5- 5 favourite movies
Tah la..semua bantai tengok camne??

6- hobbies
melancong
shopping (nape ek..tak lari dgn tabiat huduh ni)
menonton
tidor
on9


7- 5 favourite peoples
org yg baik hati gila sbb automatik aku jadi baik. segan nak wat jahat kat dia :p
orang yang kelaka habis
sekepala buat jahat pun best gak
sempoi..tak de nak menunjuk2
senang citer org yg tak hampeh la :p

8- 5 favourite place for vacation
byk tempat shopping
kawasan sejuk dan panas pun ok
Tak semestinya obersi
Janji tempat nak tidur tu sangat best
wajib ada kolam untuk Kimi berkubang

9- 5 reason you answered this survey
Sebab nak jawab
Tanak dikata tak support member blogger lain kan
Suka nak jawab
tambah koleksi tag
sukatilah!

10- 5 person to tag
Tanak tag sesapa sebab tau diorang bz

2 Tukang Tambah:

IMAN'S UMI on June 9, 2010 at 2:24 PM said...

Hahaha...part nama tu mmg jahat diorg pggl zamilo...tp sy pn jahat gak kat kakak saya, nama pggilan dia dlm klrga Kimi (alamak sama nama anak mamma, bru perasan, tp dia ni pompuan), saya paggil dia Kimon = Kimi + Doraemon (sbb dia sgguh montel masa tu).

Mamma on June 9, 2010 at 2:56 PM said...

hahahaha..siyess diorg semua tu gila!

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting