Wednesday, June 23, 2010

TAG DARI MAMI AHMAD & MAMA ATIE

Hati Mamma at Wednesday, June 23, 2010
Tag sesajer
Sini sana kena tag huhu

Tag ni pulak dapat dari Mami Ahmad
Saja Mamma wat tukun dulu tag ni
Tetiba Mama Atie pun tag Mamma dengan tag yang sama

Makanya
Jawablah tag secara bergabung gitu

Tu dia..
Online Best Friend Award
Tempat pertama lagi :p


Meh listkan senarai yang deme mitok ni

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

Mami Ahmad
1. Suka nak diet berjemaah tapi skang ni dh preggy. So no more diet!
2. Anak dia banyak cakap
3. Pernah tidur umah dia dan tengok segunung kain yang belum lipat. Real!
4. Agak demand time preggy kali ni. Mak suka nyah!
5. Mamma rasa dia sangat happy this preggy! kan kan

Mama Atie
1. Sama jawatan dengan Mamma kat PID Simpang Empat, Perlis.
2. Kecik je orangnya ni. Tak payah diet macam Mami Ahmad! :p
3. Ada kereta persona haha
4. Ada 2 org puteri. cepat la buat putera pulak!
5. Dah tubuh blog baru pulak!

* x pasal2 kena jawab double hu hu

Jots down 10 interesting facts about yourself and your hobby


1. Suka makan nasi! Tak makan lain pun tak pe. entahlah!
2. Suka masak tapi sejak sakit pinggang dah kurang masak. pergerakan terhad!
3. Suka masak suka makan sendiri!
4. Suka sangat shopping. Tau2 dalam dompet tinggal xsmpai RM10!
5. Suka kalau En. Papa ada rumah. Pastu buat aktiviti bersama walaupun takat minum air!
6. Suka berangan!
7. Suka tengok gambar. Gambar orang pun bedal tengok!
8. Suka sangat terbawak kereta laju2!
9. Suka buat apa2 pun dengan tangan sendiri!
10. Suka duduk saja!

Pick your most 10 deserving recepients and describe them

1. Ezey - Suka meniaga
2. MR - Suka masak kan
3. Umi Iman - Suka mak baca blog dia!
4. Nasikputeh - Suka dengan jiwa yang berterbangan!
5. Lady SS - Suka baca entry dia yang ngeng. nak nak pasal nyamok!
6. Ratu Syahadah - Suka baca blog dia gak!
7. Lovelylady - Suka tengok Kimi dia!
8. Nichkhun - Suka dengan nama blog dia!
9. Alinaclover - Suka dengan kaseh sayang!
10. Ir.Ladybird - Suka nak jadi engineer!

* Orang yang ditag tu memang patot dapat Online Best Friend Award sebab selalu dan masuk blog Mamma serta menjadi pengomen entry Mamma. Ikhlas dari Mamma taww :))

12 Tukang Tambah:

Anonymous on June 23, 2010 at 4:45 PM said...

thanks mama

Mamma on June 23, 2010 at 5:06 PM said...

sama2

nasikputeh on June 23, 2010 at 5:22 PM said...

mama suke makan saye ek..?

camane saye nak buat tag kalo dah kene makan.. wawawawa...

thanks anyway...
nanti saya jawab soalan cepu cemas mama ni ek..

hehehe

Mamma on June 24, 2010 at 9:03 AM said...

ngeh3..
semua org pun suka :))

Lady SharpShouter on June 24, 2010 at 9:48 AM said...

thanks mamma.nnt si ngeng ni jwb tag tuh ye. haha

Mamma on June 24, 2010 at 10:24 AM said...

okeh3

Ir.Ladybird on June 24, 2010 at 1:12 PM said...

arigato2...
da jawab..wee :D

Mamma on June 24, 2010 at 1:13 PM said...

tenkiu ladybird

IMAN'S UMI on June 25, 2010 at 10:51 AM said...

Tenkiu Mamma, msk ni dh 2 tag mamma bagi...syok sungguh...eh tp ngapenye ngan blog mamma ni? Abeh keluar photobucket...pening mata...

Mamma on June 25, 2010 at 11:05 AM said...

umi : umi kasi mamma byk tag..mamma pun kasi lagi byk huhu
tah la..pepagi buka blog tgk2 dah ada..malas lgi nk godek ler..biar la umi pening mata dulu :p haha

IMAN'S UMI on June 25, 2010 at 11:07 AM said...

Mamma xpela, terer It, klu sy, sure dh gelabah...

Mamma on June 25, 2010 at 11:08 AM said...

miahahahaha..
terrer umi kata???
walaupun lulusan CS tapi semua dh hanyuttt..

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting