Thursday, June 3, 2010

SATU FAMILY DAH GANYUT

Hati Mamma at Thursday, June 03, 2010
Layan entry petang kami sekorge
Dah ganyut plak neh

Haru haru haru
Bila 2030 Mamma tengok rupa Mamma
Kening dan hidung Mamma semakin menjongkit ke atas..(tak sedo diri la tuh!)
Perghh apakah???
Kat tepi hidung dah meleweh ke bawah (dah nama tua kan??)
Pipi plak dah macam buah kembang semangkok!
(Masa ni mesti aku obesiti kan???)




En. Papa pun tak lepas test market (market???)
Bukan main melayuttttnya En. Papa kata
hahahaha
Mata dah rebeh sangat2 dah tu
Muka lak makin panjang
adooiiii



Si Kimi pun dah macam apa
Sama gayut ngan mak pak dia!
Mamma ingat buat kat Kimi boleh la bayang tengok anak teruna ni
Masa umur dia 24 taun
Sekali tua kerepot jugak!
(Ye ah kan software ni dah set untuk umur cam kita je kan :p)
Keh keh keh
Mak pak hang perdajal kat hang neh
(tetiba lak loghat utara neh)

Habis dah ke gelak kat kami sekorge????
Ha ha ha
Dah dah le tu
Pi lah buat kerja korang plak weh

7 Tukang Tambah:

makcikrehan on June 3, 2010 at 4:07 PM said...

sian kimi...di'tua'kan sebelum waktunya..tak sempat muda terus tua!

IMAN'S UMI on June 3, 2010 at 4:17 PM said...

Sebaya ngan Mamma & Pappa dh gayanya...seb baik sy x try wt kt Iman ek...kekeke

Mamma on June 3, 2010 at 4:32 PM said...

MR : aku igt leh tgk dia muda hahaha

Umi Iman : tu la pasal akakaka

Jieda on June 3, 2010 at 5:24 PM said...

takde link ke nak buat muka tua tu..nak trt juga ni hehehe

Mamma on June 4, 2010 at 8:44 AM said...

ada ada ada..ni link dia
http://in20years.com/

lovelylady on June 4, 2010 at 10:07 AM said...

mama pn dh try nih..klakar gile!!!

Mamma on June 4, 2010 at 11:17 AM said...

lovelylady : heheheh..buat la lovelylady :)

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting