Monday, June 7, 2010

TAG DARI MAMA QAISARA

Hati Mamma at Monday, June 07, 2010

3 names in your message inbox
laki mak, adik
badik mak ngan kawan2 mak!


Your main ringtone
tut tutt je


What u did at 12 last night?
tidor dah



Who was the last person you went out with? Where?

dengan Nurul..pergi KL semalam amik stok kain pasang nak raya ni..


The color of t-shirt you're wearing now?
cuklat



The last thing you did?
minum air pearl cafe dari power root



3 of your everyday favourite items?
blog, rehat smbil baring (kadang telelap) & outing dengan kimi dan papa


The colour of your bedroom?
kerim


How much money in your wallet now?
tah wape sen tah se
bb smlm dah wat modal beli kain..sungguh ni ;(


How's life?
secara total
bertmbh happy sejak duduk rumah sendiri ni..

tapi saat ni mcm ada gangguan mental sket..saiko kan??



Your favourite song
aku suka semua lagu yang SEDAP SAHAJA


What will you do next weekend
aku nak
balik kampongggg yeaaaayyy

jumpa my lovely makkk


When wast the last time you see your mum?
3
bulan lepas..


Where is she now?
kat ruma terengganu..

tengah duduk kat tangga tunggu aku balik minggu depan :p



When was the last time you talk to your parents?

malam tadi by phone dengan kakak no.2..

cakap hal2 tanya khabar aje



Who is the last person that talked with you last night?
kimi..
bangunkan dia untuk kencing jam 5.25 pagi


The last surprise you got?
malam tadi oleh kimi

dia selalu cakap Kimi ada hadiah untuk Mamma tau. ..

alah..getah ikat rambut yang selalu aku guna aje pun..

dia nampak getah tu terus dia amik pastu dia sorok kat belakang dia sambil cakap cam tu

pastu aku kena wat terkejut la..

nanti aku belogkan cerita ni yerk...



Last thing you borrowed from your friend?
dengan cik eze y..ekceli
bukan pinjam tp terpinjam

masa pergi tg. malim kan aku tumpang kete dia jd kena kasi duit minyak kan???

pastu masa nak balik melaka tu nak kasi duit ezey, dia kata dia x kira lagi

so dah balik umah tggu dia kira total RM38 aje

dekat smggu++ gak nk tggu dia kira..so dlm smggu++ tu kira pinjam la kan

lepas dia kira mamma bayar by meben2u



Who is your bf/gf/husband/wife?
has
ben aku cik laki aku la merangkap kekasih aku jugak..en. hamdan
* gila ko dah ada laki nak ada kekasih lain lagi..so kena anggap laki is kekasih

What do you feel right now?
saiko..tah ler



Wanna share with who?
tak tau nape teti
ba lak saiko..so nak citer pun tak tau..jadi nk share kat sapa pun lagi la tak tau


Who know your secrect?
dah rahsia sapa
boleh tau..apo lah!

tapi wat masa sekarang rahsia admire kat seseorg dr tadika ada la

tapi laki mak tau sapa..huhu



They keep your secrect?
rahsia mak laki mak simpan tau


Are you angry with someone?
walaupun tgh saiko ni..tapi rasa tak dek kene ngena ngan sesapa pon



What do you order at Mc'D?
kalu lapo
biasa aku oder yg paling beso dan bertingkat-tingkat double haha

mcm bigmek, double cis, double mekciken etc la..


The last time you feel so sad?

lastime tu skang ni la..skang ni kalu minit ke depan jd last time kan??

korang paham ke?


AKU TANAK TAG SESAPA!

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting