Wednesday, June 9, 2010

TAG DARI IMAN'S UMI

Hati Mamma at Wednesday, June 09, 2010
Perghhh
Sian Iman's Umi nak tunggu Mamma jawab Tag yang beliau kasi ini
Tag ini diberi masa zaman batu lagi pun ada nya
Pastu minggu lepas beliau kasi lagi
Tag terkumpul dari Iman's Umi dah jadi 2
Sebelum naik 3 kan, baik Mamma setelkan dulu yang ini

Jadi minggu ni Mamma nak selesaikan semuanya
Supaya nanti dah mati tak dianggap berutang! :p
ha ha ha ha

Jom layan jawab tag dengan hati yang gembira
la la la a

Tag 1
23 PERKARA RANDOM TENTANG MAMMA

Suka gelak besar!! Sangat menjaga sesuatu perhubungan Kalu boleh elak dari orang rasa benci kat kita Menyampah gila dengar orang makan kuat melecap lecup bunyinya Nampak garang dan ganas tapi jiwa pinky! Bercinta selama 7 taun tau :p Elak dengan manusia pembawa masalah Straight Foward Manja dengan mak dan arwah ayah Bertolak ansur gila Pendengar yang setia Cepat marah cepat sejok Sekali terkena sentiasa aku ingat! Boleh memaafkan sesiapa tapi sentiasa aku ingat apa yang pernah dia buat kat aku 1 April 1992 is my 1st peyot..erkss Selalu bergaduh dengan Ustaz masa form 4 & 5 Agak keras kepala Pernah mengamok dalam kelas siap baling kusi dgn meja :p Suka sangat memasak pastu sendiri makan Pandai naik motor masa darjah 4 Pandai bawak kereta masa form 3 1st time dapat hadiah masa darjah 6 kat perhimpunan pagi Tak suka kucing pehhlissss la

Perghh..
Letih nak mengarang ni
Jangan tak caya

4 Tukang Tambah:

IMAN'S UMI on June 9, 2010 at 2:19 PM said...

wah kreatifnya mamma, jwb dlm kaler2 gitu...

Mamma on June 9, 2010 at 2:51 PM said...

baru x bosan kan..dah la berjela smpai 23 things..bluwerrkkkk sempat muntah menimbun dulu :p

IMAN'S UMI on June 9, 2010 at 3:07 PM said...

Termuntah kediri (slang klate)...hehehe

Mamma on June 9, 2010 at 3:21 PM said...

haha ye doh tu :))

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting