Monday, June 28, 2010

CONTEST GAMBAR BEST BY ASADA

Hati Mamma at Monday, June 28, 2010
Hip hip hoorreeeyyyy!!!
Mamma di Tag oleh Nid's untuk menyertai contest macam kat tajuk
Di anjurkan oleh Asada tau

1st time Mamma masuk contest!
1st time jugak Mamma nak meraban dalam contest ni :p

Nak taruk gambar mana yang best agaknya
Mana ada best sangat tapi bolehlah layannn

Kita tengok syaratnya dulu :))


Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST milik anda.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti.
  • Copy banner contest. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke ENTRY CONTEST.
  • letakkan link atau url entry anda di RUANGAN KOMEN ENTRY CONTEST untuk diterjah. selesai..
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010..
Gambar Mamma pertaruhkan macam kat bawah
v

v

v

v

v

v

v

v

v

  • Mamma tadok gambar lawo2 mcm org lain, cuma ada gambar bushuk lagi bau ayam ni! Nak dipertaruhkan :p
  • Kejadian berlaku pada 25 Jun 2010 (jumaat) Gambar ni panas lagi taww
  • Anak jiran kawen. Nampak sgt jiran Mamma tu dah kertu kan ha ha ha
  • Mamma selaku AJK Taman (baca tuh!) kenalah tunjuk muka dan suka sgt nak tolong! aisehh
  • Kena basuh ayam! Masa ni Mamma pura-pura suka sangat basuh ayam waaa
  • Minyak ayam kat lengan dah tebal tahap 2 Inc! Sapa nak lebatkan rambut meh la sini :p
  • Keje2 lain x sempat nak snap sebab sibuk sangat! (kalahkan tuan rumah plak :p)
  • Mamma yang pakai baju hitam tu tau!! tuan penganjur jangan salah pulak :p
  • Menang ke kalah 40x la tuan penganjur kira yerk! hehe
HABIS SUDAHHH

5 Tukang Tambah:

IMAN'S UMI on June 28, 2010 at 12:40 PM said...

Semoga berjaya Mamma, mmg bestla gmbr ni, menampakkan tahap kerajinan yg tinggi sebagai AJK Taman...kekeke

-NiD's- on June 28, 2010 at 3:07 PM said...

dun worri....gambar busuk ka wangi ka, masam ka yg penting keikhlasan....

cayalah mama, len dr yg len ni....ada chnanGe menang....

mama, ada satu g KONTES untuk mama....yg nie dh dekat tarikh tutup....uhuhuh

Mamma on June 28, 2010 at 3:31 PM said...

umi iman : hahaha..
kerajinan yg tinggi tu.. :))

nid's : contest apanya weh..x ckp mana tau ni :p

Shu Shinju on June 29, 2010 at 12:14 AM said...

gud luck mama..!!!

Mamma on June 29, 2010 at 9:00 AM said...

shu : terima kasih shuhadah.. :p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting