Thursday, June 24, 2010

SIAN KAWAN MAMMA TAWW :P

Hati Mamma at Thursday, June 24, 2010
Betol la weh korang
Dia membazirkan usia dia selama 30 tahun tanpa mende ni (rasanya la :P )
Kawan Mamma ni tak pernah makan mende ni
Sampai la dia preggy kali ke2

Nasib la dia preggy
Kalau tak preggy mungkin kawan Mamma ni tak mengidam nak makan mende ni :p
Dan dengar kata kalu preggy mengidam budu dapat anak pompuan
OooOOooo apakkahhh...
ha ha ha ha

Semalam tengah Mamma menyandar kat dinding
Lepas berbuka puasa ganti kan (kecoh lagi)
Kekenyangan sangat sebab melantak tak ingat donia kan
Tetiba dapat SMS dari kawan Mamma ni

Nak pengsan pny sedap

pastu Mamma balas SMS dia

Hantu ko Zell!! Tahap meroyan betol ko ni :)

Mamma sampai gelak tergolek-golek ko :D
Sambil tengok gambo yang di hantar sekali
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ba Wau Dal Wau kooo
Ha ha ha ha

Budu ini memang la sedap
Sapa kata tak sedap??

Kawan Mamma ni siap hirup dengan sudu makan budu ni
Punyala sedap kan
Sebab kawan Mamma ni baru jumpa budu ni sejak 2 hari yang lalu :p
Siap kecoh lagi kat facebook dan blog dia
Jom la korang baca blog dia sini
Dan dengan kes budu ni jugak unique dia melonjak riang tauu :))

Baru dia taww penangan budu
Ha ha ha ha

10 Tukang Tambah:

LyNn HaMzAh on June 24, 2010 at 10:31 AM said...

budu memang best arr...saper yg x makan budu memang rugi wei...

Mamma on June 24, 2010 at 10:58 AM said...

mamma dari kecik cekik budu haha

alinac lover on June 24, 2010 at 11:48 AM said...

baru kenal budu ke kwan mamma tuh? hehe

Mamma on June 24, 2010 at 11:54 AM said...

kenal dh lama kot..try baru 2 hr lepas..hehe..pastu terangkat sejak itu :p

Lady SharpShouter on June 24, 2010 at 2:43 PM said...

haha.dah preggy baru mengidam ba wau dal wau nye ye. abihla anak keluar tetiba kecek klate :P

Mamma on June 24, 2010 at 3:08 PM said...

nasib baik preggy kan...haha
dia pn skang ni tgh belaja kecek kelate tu :p haha

ena on June 24, 2010 at 6:37 PM said...

aku tak makan budu... hahaha

Mamma on June 25, 2010 at 9:32 AM said...

ena : try dulu pastu kita tgk sama2 :p

I want to lose weight on June 25, 2010 at 4:53 PM said...

hahaha..

Aku rasa anak kali ni gegirl laa..
Tu sebab bukan2 je nak nyer

Mamma on June 25, 2010 at 11:11 PM said...

tu dia tuan punya budu sudh dtg..
miaahaha...makan la budu byk lg supaya jd gegirl.. :p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting