Tuesday, December 14, 2010

SET PENJAGAAN TERBARU

Hati Mamma at Tuesday, December 14, 2010
Tak ada maknanya eskeytu, lenkom ke apa ke kan
Ni dari jenis murahan je
Yang lantai2 punya brand kekekeke

Ini produk Bioglo
Biasa la, aku kan duta Cosway
Jadi beli dari sini la

Dah seminggu pakai ni
Sebelum2 ni pakai yang cap dari Watson macam Nivea, Maybelline etc
Tapi aku rasa cam kurang la sebab berminyak sangat
Tiap kali nak solat kena basuh muka
Sampai satu tahap
Pergi kerja sapu bedak bayi je kekeke

Mamma suka produk ni bukan sebab dia baru beli no no no
Sebab pelembap dia ni berasaskan air
Pakai je kering je rasa kat muka
Tak berminyak langsung
Tambah2 lagi, tak suka sangat make up over2
Takat muka pucat aje la duk tayang hari2 keke

Meh nak kenalkan sket
Dari kiri tu minyak rambut
Pakai sebesar putik kapas je rambut dah nampak basah je

Lepas tu, mangkuk putih tu Aquavit
Itu la pelembap yang Mamma duk canang berasaskan air tu
Pergi kerja pakai ni je skang ni, pastu lapis je dengan bedak bayi ;p

Lepas tu yang mangkuk merah tu
Rose Essence Sleeping Mask
Pakai ni muka tak la kejung macam mask2 lain
Pakai sebagai pelembap je, esok basuh la
Suka sebab tekstur dia ringan dan kulit still boleh bernafas ")
Masa mula2 pakai ni, muka Mamma dah kemarau sangat
Kulit dah kering sangat sebab dah lama tak pakai pelembap
Alasan tak pakai macam atas tadi la, berminyak!
Pakai satu malam je, kulit yang kering sekitar bibir tu hilang terus!
Macam amazing gitu kan aauuuwww ;p
Terus je memakainya ye hadik2

Yang botl merah pulak
Itu Shaping Gel
Dia panas
Suka pakai ni, saja
Lepas sapu tu, pakai girdle

Yang botol putih tu pembersih
Rasa dia okay2 je la sebagai penambah selera aje hehe

Yang botol hitam tu
Itu Mask betul la
Pakai satu muka sampai muka kejung
pastu tarik
Paling best, masa tarik tu dia tak pecah macam mask lain
Dia jadi sekeping tanpa koyak2 macam mask lain

Pendek kata semua suka produk ni
Kalau korang datang offer eskeytu pun tanak dah
Tak apa la murah pun, janji Ai suka!

*tujuan ai promot2 produk ni apa kess?? bukan Cosway kasi persen pon kan???



5 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on December 14, 2010 at 4:09 PM said...

memang beshhhhhhhh....BRAND COSWAY nieh....walllah....layannie pn dh oke...tak semestinyaa ekaytuh akan kekalkn kejelitaan anda..hahahahahah

Iman's Umi on December 14, 2010 at 4:24 PM said...

Mamma, I penah wt kad cosway, padahal tujuan g kedai dia nk beli perangkap lipas je pun...hehehe, sudahnya x aktif ler. Wow, dh jd duta cosway ye...tahniah2! kekeke

Mamma on December 14, 2010 at 4:58 PM said...

nida ; jelita tuh aku tak tahan kekeke

nurul : duta luar kontrak! kekeke

Lady SharpShouter on December 14, 2010 at 9:13 PM said...

ai pakai bedak sejuk je.nak beli koseway pun tak mampu. ;p

Mamma on December 15, 2010 at 8:46 AM said...

tak kose aku tau nyah!

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting