Monday, December 13, 2010

AWARD BERGANDA ; 2 IN 1

Hati Mamma at Monday, December 13, 2010
Pheeeewwiitttt
Lawo seh Award ni
Sungguh soft gitu

Ini Award dari Nida
Dia kasi 2 terus award ni kat Ai ;p
Pakej 2 in 1 kekdahnya

Ini Award untuk follower dia
Juga Mamma dedikasikan kepada follower Mamma jugak
Sila ye follower Mamma amik award ni
Nak list kat sini tak larat pulak, banyok!!!!

Kalau dah dapat Award, mesti dapat banyak soklan kan??
Meh layan pengeras Nida ni kekeke
* ko ingat senang ke org nak kasi award tak tanya banyok2???



1. Apakah yang ada rasa apabila ramai follower
Ramai ke???? boleh tahan je kot...rasa masin eh salah
Rasa suka jugak, paling la
ntai2 pun dorang boleh terima cara penulisan merapu Ai ni

2. Pendapat Tentang Award Diatas
Lembut sangat
Selembut hati Ai kekeke

3.Apakah yg anda akan buat untuk mempunyai ramai Follower ?
Nak ramaikan follower??? hurmmm
Tak
buat pape pun..dorang rasa suka dorang join


4. Sila upload gambar award follower kamu.
baik!!!


Okey
Ini award ke-2 nya
Meh layan pengeras soklan2 nya ;p
Anyway tenkiu sebab dia special untuk aku hehehe
Makanan fevret korang ape?
Semua masakan yang aku masak sendiri
Muahahaha kejam tak???
menangis la macik2 kedai se
bab aku tak beli kat kedai depa kekeke

Sape yg korang sayang?
Tentunya lah Pencipta aku!
Laki tak sayang ke??? eh sayang..sapa tak sayang laki oiiii

Okey aku nak Tag minah2 kat
bawah ni :-
Nurul
Sihin *hrp2 aku igt nama ko
Yong

4 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on December 13, 2010 at 10:58 AM said...

alritee bejaya dh lunaskan award nie..aku lak blom buat g award ang weh.....

aku dh tak bemaya nie...dh nak lembik mcm sotong dh......sendi sakit weh...sob..soB..sob

alinac lover on December 13, 2010 at 3:52 PM said...

hehehe

oke2.thanks kasi award!

Mamma on December 13, 2010 at 3:52 PM said...

gigih aku tau nak menaip entry ni..byk dugaan tul..
sian ko fren, makan ubat na..pergi klinik cam aku sarankan tu...pi peksa kot2 sakit lain huhuhu..anywat take a good rest dear ")

Mamma on December 13, 2010 at 3:54 PM said...

ok yong, sama2

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting