Monday, December 20, 2010

NYAH!

Hati Mamma at Monday, December 20, 2010
wo wooo wooooo wooooooo
Tajuk sangat mensaspenkan
Mari speku ramai2 kekeke

Dah habis speku ke belum???
Ok dah speku meh nak cakap ni kat mata korang
*ye la, dah mata korang yang duk eja satu2 apa yang aku taip ni ;p

Aku bukan suruh korang nyah!
Ni nak bagitau
Aku akan nyah dari dunia blogging

Wattt????
Jangan jangan jagannnn korang kata?????
Korang mesti rindu kat aku?????
Korang akan saral sebab aku nyah dari dunia blogging?????
Korang akan hilang mood blogging jugak kalau aku takdek?????
Korang akan stop blongging jugak kalau aku nyah??????????????????
*sila la tampar aku 80 kali supaya aku sedar cepat2!!!!! ;p
kah kah kah kah kah
*watdehelll korang kata kekeke tak pun go to helll!!!! kekeke

Okey okey okey
Aku bukan nak nyah dari blogging ni terus
Aku pun tak sanggup nak tengok korang meroyan sebab aku takdek kat dunia blogging ni
*baik tak aku???? x sanggup tengok korang derita ;p. yang ni sila la tampar lagi lebih dr yang atas.

Selama beberapa hari ni saja la aku nyah pon
*korang sila mengeluh lega ka ka ka
Kerana tuntutan kerja cewahh!!!
Aku kena keluar untuk handle beberapa program
Jadi waktu tidak mengizinkan untuk aku update blog memandangkan musim bz telah tiba
Nampak sangat kebizian aku bermusim hehehe ;p

Ni ni ni
Aku ada pesanan khas untuk korang2 ni
Jadi baca dengan teliti
bismillahirrahmahnirrahim...
Kepada sesiap yang datang secara mengejut atau memang dirancang ke blog ni Teruskan usaha murni anda meng'up'kan trafik kat blog ni Untuk pembaca, pelawat tegar teruskan datang hari2 Untuk silent reader, sila teruskan membaca secara sunyi kekeke Tapi kalau boleh tampilkan wajahmu yang sebenarnya! ekeke Pada yang folo, tenkiu, nanti kompom aku folo balik blog kamu
Mana yang tag aku, kompom aku tag korang balik Eh!!! kompom aku buat tag kamu hahaha cayok cayokkk cayokkkk!!!! Aku tetap sokong usaha kamu hahahaha

hah apa????
Apa??? rindu aku????
Aduu cane nak buat ni??????
*ekekeke tak habis2 nak kena tampar aku ni kan??? ;p

Okey aku kasi gambar ni untuk pengobat rindu korang
Latesstt pic gitu
Nak sambut krismas lagi muahahha

*korang jangan mandrem gambar aku tau ;p

Dah hilang rindu tu
Jadi aku nyah dulu ek
tata

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu-layuan
Intai la blog aku antara nampak
Esok jangan rindu rinduan

ok la cau heh
Kenang aku dalam doa mu ;p

3 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on December 20, 2010 at 11:49 PM said...

aku rasa ko meraban tak tentu pasal betul kali ni. ko stress ke nak kena pergi menunaikan tuntutan kerja ko tuh?meroyan semacam je aku rasa.hahaha

Iman's Umi on December 21, 2010 at 8:52 AM said...

Yolah...ingt citer mak nyah td...kekeke, nti ku kenangmu dlm doaku.

-aNida OtHmaN- on December 21, 2010 at 9:48 AM said...

wehh suspen ang nuh..ingt NYAHH mana laaa yg ang jengah td...cehhhh...appada..nak kena dh..bIkin suspeN nie....

halLOooo kalO ang NYAH dr dunia bloging..aku pn akan tururt sama Okesss....TATTA bLOgg...hihihiihhi

patotlaa diamm jaa...qupa BZ....
misss u bebeh...=D

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting