Tuesday, December 28, 2010

SIARAN TERTUNDA!

Hati Mamma at Tuesday, December 28, 2010
Semalam kan dh kabo semalam
Mengikut jadual Doktor
Pem
buangan bayi eh pulak
Pem
buangan selaput mata Mamma akan diadakan hari ini
Tapi pagi tadi dapat call emergency dari kerani Doktor Lui
Menyatakan pem
bedahan hari ini tidak dapat dilakukan
Tidak dapat ye hadik hadik tidak dapat

Masa dia call, Mamma dah on the way ke MMC dah
Eiii rasa nak lempang tau
Tapi okey la se
bab takut gak rasanya
Jadinya akan diinform kemudian
Pem
batalan diatas beberapa sebab yang Ai tanak amik tau!

Sekarang tengah lepak kat rumah
Kimi tak pergi amik lagi kat rumah Cik Misa nun
Malas nak bergerak mendumn mendung ni
Lepak layan jiwa
bujang dulu la sementara Papa kerja ekekeke

Kepada yang ucap selamat
Terima kasih daun keladi diatas ingatan tulus mulus korang yang mendoakan
Semalam dah beriya iya beno dah rasanya announce kat blog kakaka
Sayang korang kat Ai yang kudus ni kan ;p

4 Tukang Tambah:

Iman's Umi on December 28, 2010 at 4:44 PM said...

At least ada sedikit kelegaan di situ...yela bg org2 yg gerun cam sy, klu x jd tu, lega la...bila plak dipanggil balik tu?

Mamma on December 28, 2010 at 7:59 PM said...

lega la umi hehehhe fuhhhh
esok insyaallah..dorg ni tadek keje gamaknya duk ok pastu xok lak

Lady SharpShouter on December 28, 2010 at 8:28 PM said...

jiwa bujang? wakakakakakakaka.

uh, aku tarik balik bunga2 cinta smlm tuh.nnt dah operate br anto lik.haha.

kak, aku bkn sayang kat ko yg kudus, aku sayang kat ko yg kurus. :P

Mamma on December 29, 2010 at 10:43 AM said...

buruk siku ko ni...ni yg rasa nk pos pelempang sedas kat ko ni ;p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting