Thursday, December 9, 2010

GIVEAWAY DARI IMAN'S UMI

Hati Mamma at Thursday, December 09, 2010
Thanks Nurul kasi Ai Giveaway ni
Lama dah dok buat mende2 cenggini hehe

Jom layan syarat dorang ni ;p


Syarat2 GA ini..

1 ~ sape2 bley join GA ini x kira murid2, cikgu2, belia2, mak2 budak, bapak2 budak, atok nenek pom boleh janji MANUSIA..tetapi harus beralamat di Malaysia....
Ye, saya manusia dan beralamat di Melaka
Kalau menang, jgn lupa mintak alamat Ai tau
;p

2 ~ Follow blog MAMA ADAM dan blog LADY_DYLA
sudah

3 ~ buat en3 ringkas tentang GA ini..kemudian tinggalkan link komen en3 ini beserta id follower....
Ai tak sekolah lagi la huwaa huawaa tapi takpe
Ai wakilkan untuk si bujang teruna untuk menjoinkan diri dalam ga ini ;p
Dan bagi menyokong sahabat blogger penganjur kita ni hehehe..

4 ~ Tempek banner ini kat sidebar blog beserta link..
baik

5 ~ Tag 2 orang je...pastikan mereka tahu ye...

31 DIS 2010, 11.59pm...
tarikh tutup

7 : hadiah serpisee masih dalam perbicangan...ngeee... jom join..happy holiday ...happy ber GA

3 Tukang Tambah:

Iman's Umi on December 9, 2010 at 10:51 AM said...

Hahaha...dh buat ye...bgsla klu U suka...hehehe

Rinna on December 9, 2010 at 11:06 AM said...

Okey nanti akak buat yer.. TQ for tagging.. :)

aanie on January 1, 2011 at 12:33 AM said...

thanx join...good luck!!!

SENARAI PESERTA GA

HADIAH PEMENANG GA

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting