Friday, December 3, 2010

MELANCONG KE PD PULAK ")

Hati Mamma at Friday, December 03, 2010
Kami pergi sehari selepas birthday Mamma hari tu
14 Novem
ber 2011
Lagipun saja nak
bawak Kimi
Keluar jauh sikit dari rumah tanpa shpping2!
Just relaks2 saja

Kimi orang paling excited!
Se
bab dah plan nak ke PD
Siap
beli set2 baldi bagai konon nak buat castle kat sana nanti ;p
Macam dalam Dora kata Kimi

Kitorang
bertolak pun dah lewat
Saja la keluar lewat tak la panas sangat
Dalam pukul 3.00 ptg
baru gerak

Korang jangan percaya sangat gambar kat atas tu
Senduk masukkan pasir dalam
baldi je lebih
Castle nya entah ke mana hahaha

Kimi sorang je mandi
Air pun tak la dalam
Siap golek2 'dil tul pagal hey"

Cantih dowwhhh pantai sana
Mamma lepak kat area tak ramai orang
Lagipun sepanjang datang PD, tak pernah lepak area sini
Lokasinya atas sikit dari pantai Teluk Kemang yang ramai orang tu


Model syarikat penerbangan
Gaya kena ala-ala ter
bang ;p


Cantik sangat sunset kat PD
Lawa bangett!!!
Ternyata tengah taip ni rasa nak datang lagi PD area 'ini'
*tak tau nama apa area ni ;p

Kamiorang balik dekat nak pukul 7.00 petang jugak
Tak gesa-gesa ke mana-mana
Sangat rileks dan lancar ")

Last
but not least

Harap kami kekal sampai hujung nyawa ")
*Snap by Kimi. potong kepala punya ;p

2 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on December 3, 2010 at 5:29 PM said...

awat gambo last potong kapla punya? nk tunjuk keromantikan mak pak dia ni.huhu.

uih, smart gila gambo kimi pakai topi tuh.tp kimi je la,yg mak dia pkai tak smart.haha

Mamma on December 6, 2010 at 2:07 PM said...

lorrr...mmg la tak smart
jelita tu ada..hahahha megan pox dh bengkak hati kekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting