Wednesday, May 25, 2011

PLAN C JALAN DULU

Hati Mamma at Wednesday, May 25, 2011
Nak buat macamana kan
Dah Plan C yang progress cepat
Terpaksa tangguh la Plan B
Plan B banyak sangat songeh orang yang menguruskannya

2 hari lepas pergi SSM dengan rakan kongsi gelap
Pagi2 dah terpacak kat kaunter ni

Dengan satu tujuan
Iaitu nak mendaftar syarikat
Huh nak jual apa??!!!

He he he
Nak jual tudung ler ;p
Syukur semua urusan pada hari tu sangat mudah dan licin


Kami memilih nama NURZA ENTERPRISE
Sempena gabungan nama kami
Partner Mamma nama Nurul Azura
Dan nama Mamma glemer macam biasa la tak tukar2 hahahaha
*eh ada ke nama orang tukar banyak kali ;p

Dan alamat terpaksa taruk alamat rumah dulu
Sebab sekarang ni tengah cari kedai aje
Lepas dapat kedai, kami akan ubah alamatnya kembali

NURul + ZAmila
Tu yang jadi NURZA hehehe

Perkenalkan bakal tokey2 tudung NURZA kekeke
Yang sebelah Mamma tu Nurul la
Sama umur sama baya ;p

Semoga segala rancangan kami mendapat keberkatan dariNYa
Semoga dipermudahkan segala urusan kami
Amin

*Doa2kanlah Mamma yang bakal tak ada kerja Jun nanti ni huhu
Blog NURZA akan menyusul :D

4 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on May 26, 2011 at 12:57 AM said...

Amin..

gud luck kak.

Asidah on May 26, 2011 at 3:24 PM said...

wah! sudah jd empunya sarekat! boleh pnggil bos la cmni.hehe

alinac lover on May 26, 2011 at 8:21 PM said...

waa best2~

Mamma on June 2, 2011 at 9:55 PM said...

lady ss : tq dik!

asidah : ko doa2 kan lah aku ni! hehe

yong : walaupun sarat tp mmg seronok! haha

*sorry lewat sgt aku reply ni..terlalu-lalu-lalu bz ;p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting