Tuesday, May 17, 2011

SYUKUR

Hati Mamma at Tuesday, May 17, 2011
Semalam result darah Mamma
Semuanya 5 botol darah hari untuk di'test' di makmal
4 darinya sudah tau keputusannya
1 darinya pulak di hantar ke HKL tapi yang itu memang tersangat lambat
Apa2 hal dorang akan call bagitau keputusan darah tu

Yang 4 botol ni pulak, semuanya OK
Termasuklah gula dalam darah
Pastu doktor kata, darah putih lebih sikit dari biasa tapi 'acceptable' lagi la
Tidak menjurus ke arah Leukimia
Jadi pada peminat Mamma jangan gusar sangat hahahahhaktuih!

Fenomena ni terjadi sebab tonsil Mamma hari tu la
Demam pulak berpanjangan
Yang bintik merah pulak disebabkan oleh telalan air liur yang berkuman akibat tonsil
*eh! peminat aku paham tak stetmen ni kekeke ;p
Lepas tu, terjadi 'infection' yang membawa kepada kulit dan mengeluarkan bintik merah tu
Doktor sorang tu kata, bintik merah terjadi kerana sel darah pecah dan membawa ke kulit

Ah lantak lah apa spekulasi korang wahai doktor-doktor semua
Janji Mamma jauh dari segala perkara dan penyakit yang merbahaya
kan kan kan???
Dan bintik2 merah tu pun dah tak ada
Hilang bersama demam dan tonsil ;))

Pada yang mendoakan Mamma sepanjang tempoh membela bintik merah ni
Terima kasih yerk
Mamma memang sayang korang!
Dan Mamma bersyukur sangat!

4 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on May 18, 2011 at 1:33 PM said...

so dah ok sepenuhnye ke nih? apa lg, sila berblog mcm org sehat semula!

Mamma on May 18, 2011 at 10:38 PM said...

nasib bukan berblog mcm org sawan semula hahahaha

*sihin, aku benonya nak panjat cameron highland awal mei hari tu terus sggh umah ko tp dh jd macam ni, cancel semua bagai..bila la pulak aku free, ni nak pose lak ni, PARAM dah tunggu ahahaha

Lady SharpShouter on May 19, 2011 at 12:28 AM said...

ahh, ko mmg.byk beno alasan.tp takpela, aku paham. tunggu cukup 5 kali aku gi umah ko br ko dtg umah aku yek? hahahaha

Mamma on May 19, 2011 at 10:00 AM said...

lagi 3kali la ko nak kena dtg umah aku kan kan kan??? hahahaha

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting